Champions League: Fortuna får topdommere i afgørende returopgør

0
882

CHAMPIONS LEAGUE: Fortuna Hjørring får en utrolig dygtig dommerkvartet, når de onsdag aften spiller det vigtige returopgør mod Fiorentina.

Af Solveig Valbjørn

Fortuna Hjørring tager onsdag aften imod italienske Fiorentina i det vigtige returopgør i denne sæsons udgave af UEFA Womens Champions League. Kampen, som bliver spillet på Nord Energi Arena, skal ledes af en tysk dommerkvartet på allerhøjeste niveau.

Det er den 38-årige Bibiana Steinhaus der står i spidsen for kvartetten, og det er cheftræner Brian Sørensen glad for:

“Vi kan ikke få det bedre. Hun er simpelthen den mest kompetente kvindelige dommer i Verden. Vi får garanteret ikke noget foræret, men vi ved, at der bliver tale om den bedst tænkelige ledelse af en fodboldkamp. Det oplevede vi i 2015, da Steinhaus dømte vores kamp i Brescia, siger Fortunas cheftræner Brian Sørensen, og tilføjer:

“Nu glæder jeg mig endnu mere til kampen. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi havde det vanskeligt med de cypriotiske dommere, da vi tabe 2-1 i Firenze. Der er selvfølgelig ikke garanti for, at vi vinder, men jeg er sikker på, at vi får en fair afvikling af kampen,” siger Brians Sørensen til klubbens egen hjemmeside.

Cheftræneren ser i øvrigt meget frem til onsdagens skæbnekamp, og tror på, at Fortuna kan spille sig videre i den prestigefyldte turnering:

“Nu kender vi Fiorentina. Vi ved, hvad de kan og hvad de står for. Det forholder vi os til, og der er en vilje til sejr blandt mine spillere. Så jeg tror på, at vi lever videre i Champions League efter onsdag.”

Kampen mellem Fortuna og Fiorentina fløjtes op klokken 20 på Nord Energi Arena.

Brøndby spiller også returkamp i Champions League onsdag aften, når de tager imod Lillestrøm SK klokken 18 på Brøndby Stadion.