Fodbold, biler og champagne – festlig lørdag for Galtens U12- og U13-piger

0
1800

Fodbold, biler og champagne – festlig lørdag for Galtens U12- & U13-piger

Lørdag den 21. oktober havde Galten FS’ U12- & U13 fodboldpiger et spændende program med hele tre højdepunkter. Først skulle de være boldpiger for GFS’ seniorkvinder, som kunne rykke op i serie 1 med en sejr over ASA, dernæst skulle den lokale sponsor ’plejes’ og sidst men ikke mindst, skulle de til Silkeborg for at heppe Danmarks sejeste U19-landshold til sejr over Schweiz på Silkeborgs nye flotte stadion ’Jysk Park’.

Boldpiger i oprykningskampen mellem GFS Senior kvinder og ASA i serie 2

Kl. 13.15 var U12-/U13-pigerne klar som boldpiger i seniorkvindernes oprykningskamp mod ASA. De kom med på en lytter, da kvindernes træner, Johan Tams, holdte taktikmøde forud for kampen. En meget koncentreret spillertrup forlod taktikmødet og viste på banen, at det ikke var nogen tilfældighed, at de inden dagens kamp førte serie 2. Med en bundsolid, flot fysisk og teknisk indsats, blev det til en stensikker 5-0 sejr over ASA. Sikke en fight. En meget velfortjent oprykning til serie 1 kom sikkert i hus, og seniorkvinderne kunne fejre oprykningen med sang, dans og champagne. Godt med lokale forbilleder for ungdomspigerne i klubben.

Sponsorpleje til den lokale sponsor Galten Autoværksted

Galten Autoværksted har for kort tid siden bidraget til, at pigerne kunne få tilbudt en meget flot All-Weather Jacket i grå og røde farver. I den forbindelse kiggede pigerne forbi autoværkstedet og fik dels taget nogle flotte billeder, og dels spist aftensmad i værkstedet. En meget hyggelig begivenhed – som tak for det fine sponsorat til Michael Søndergård. 15 af truppens 26 spillere ses her på billedet foran autoværkstedet.

Landskamp mellem Danmarks U19-kvinder og Schweiz

Efter aftensmaden kørte fire biler med spillerne til Silkeborg og ’Jysk Park’, som er Silkeborgs nye flotte station. Her skulle pigerne være med til at heppe Danmarks kommende A-landsholdsspillere til sejr over Schweiz i en træningskamp. Det imponerende flotte stadion gav U19-kvinderne optimale betingelser for god fodbold, og publikum kunne kun nyde den snævre sejr til Danmark på 1-0 i de flotte rammer ’Jysk Park’ giver spillere og publikum. En herlig oplevelse for ungdomsspillere som trænere & ledere for årgangene.

Efter kampen kom de lokale heltinder fra VSK Aarhus, Matilde Lundorf og Signe Andersen, over til pigerne og hilste på. Som altid friske og villige til bl.a. selfies med pigerne. Fantastiske forbilleder.

Alt i alt en fantastisk dag for alle piger, som kan kigge tilbage på en festlig, spændende og sjov lørdag i efterårsferien.

Er du pige fra årgang 2005 eller  2006? Så kom og spil fodbold i Galtens FS!

Galtens U12-/U13-piger træner i vintersæsonen på kunstbanen på Klank onsdage fra kl. 17.00 til 18.30 og igen fredage også fra 17.00 til 18.30. Så er der nogle friske piger fra 2005 eller 2006, som gerne vil prøve kræfter med fodbolden, er de meget velkomne til at kigge forbi en træningsaften. Hele fire trænere og to holdledere står klar til at tage godt imod alle. U12-/U13-pigerne kan i øvrigt følges på Instagram #gfspiger, og holdets aktiviteter og kontaktoplysninger kan findes på fodboldafdelingens hjemmeside fodbold.galtenfs.dk