Topholdene i U18 sejrede i weekendens runde

0
989

Søndag eftermiddag stod på hele fire opgør i U18 DM ligaen. Det blev til gengæld ikke til nogen overraskelser, hvor det suverænt var holdene fra den øverste del af tabellen, som fik sejre med hjem. Læs om søndagens kampe her:

Af Andrea Signe Trolle

Søndag klokken 13 blev der fløjtet hele tre opgør i U18 DM ligaen i gang. I Kolding havde KoldingQ taget imod FC Thy Piger – Skyum og der blev det til 5-1 sejr til hjemmeholdet. Her var Sofie T. Hornemann fra KoldingQ den helt store profil med sit hattrick.

I Lyseng var Brøndby IF kommet på besøg og her blev det til en 2-3 sejr til gæsterne. Team Viborg var taget den lange vej til København for at spille mod B93. Heldigvis for gæsterne, så blev det en af de sjovere busture hjem til Jylland efter en 3-4 sejr. Her stod udeholdets Jannie Thomsen for tre af målene.

To timer senere – klokken 15 – blev rundens sidste U18 DM opgør sat i gang. Her var det AaB, som havde taget imod ligaens førerhold Team OdenseQ. Den endte med slutresultatet 1-4 efter to mål hver af Nicoline Kiilsholm Bæksted og Lea Duus Madsen fra Team OdenseQ og dermed kunne holdet sikre sig sin syvende sejr i sæsonen.

Efter weekendens resultater er det fortsat Team OdenseQ, som fører rækken med 22 point. På andenpladsen ligger KoldingQ med 19 point og på tredjepladsen ligger Team Viborg med 16 point.