Oplev tilværelsen som akademispiller

0
1259

Tilbage i august flyttede de første elever ind på vores nybyggede Dana Cup Academy, og de er lige så stille begyndt at falde til i deres nye tilværelse i Hjørring – væk fra forældre og – for nogen – venner.
Interessen for at blive akademispiller til næste sæson (august 2018) er allerede stor, og flere spillere har allerede været til prøvetræning. Men vi vil gerne se endnu flere.

Så drømmer du om at blive professionel fodboldspiller – måske spille kampe i Women’s Champions League eller på det danske kvindelandshold? På Dana Cup Academy får du stillet alle de rigtige rammer og faciliteter til rådighed, så du kan udfolde dit fulde potentiale som fodboldspiller.
Alle spillere bor og spiser på akademiet. Derudover tilknyttes de Fortuna Hjørrings ungdoms- eller seniorhold, og får derudover specialiseret, individuel træning med akademitrænere – både fodboldmæssigt og fysisk. Derudover har alle spillere fri adgang til både Fitness, vandland, atletikbaner m.m., samt deltager i en udenlands træningslejr- eller turnering (i uge 7 og 8 tager spillerne til Florida).

Ved du alligevel ikke helt, om akademiet er noget for dig? Kom op og prøv at leve som en akademispiller i en dag eller to!

Vi tilbyder korte ophold (1 eller 2 overnatninger), hvor en spiller bor på akademiet sammen med akademispillerne, træner på relevante hold i Fortuna Hjørring, får individuel træning, og deltager i undervisningen på en passende skole – altså får et kort indblik i livet som spiller på Dana Cup Academy.
Samtidig giver det vores trænere en mulighed for at vurdere dine styrker og svagheder som spiller – både til hold- og individuel træning.

Vi står selvfølgelig også til rådighed, hvis du ønsker en rundvisning eller har et par spørgsmål.

Kontakt os på academy@danacup.dk, så vi kan arrangere dit prøveophold allerede nu.