Cecilie Larsen fortæller om sin første U17 samling

0
1522

U17-landholdet var fra 21. november til 23. november samlet til en tredages samling. Et nyt navn på listen over de udtaget spillere var Cecilie Larsen, som til daglig spiller i Hillerød. Hun har fortalt til FODBOLD FOR PIGER om sin første samling – læs med her:  

Af Andrea Signe Trolle  

Der var nerver på hos Cecilie Larsen inden hun tirsdag den 21. november tog til Ikast for at deltage i sin første U17 landsholdssamling. Hun spiller til daglig i Hillerød og var netop blevet udtaget til denne samling med landsholdet – men allerede første dag blev hun taget godt imod af de andre spillere:

”Jeg blev taget rigtig godt i mod af min roomie fra start, og det fortsatte i resten af truppen. Den første dag synes jeg var lidt svær, da man ikke helt kendte de andre, men allerede dag to var bedre. Det var dejligt at komme som ny spiller og blive lukket ind, samtidig med at de andre viste interesse for mig. Pigerne var søde og det samme var trænerteamet. Det var derfor en god oplevelse”, siger Cecilie.

Cecilie fortæller også, at det har været fedt at spille med sammen med de bedste piger i landet på hendes alder. Det krævede nemlig et endnu større fokus under træningen, fordi både niveauet og intensiteten på banen var endnu højere end i klubben:

”Træningssamlingen har været rigtig lærerig, men samtidig også hård. Jeg har hele tiden skulle være klar og på i hovedet. Niveauet, intensiteten og fokusset er noget helt andet end hvad jeg er vant til ude i klubben. Her er man sammen og træner sammen med de bedste piger i landet. Det har været fedt at prøve det mere professionelle liv af.”, fortæller Cecilie Larsen.

Gode inputs til skadesforebyggende træning

Efter tre dage med U17-landsholdet har Cecilie også fået flere ting med, som hun vil tage med hjem og bruge i klubben. Det handler både om den fysiske træning, men også spilmæsssigt:

”Jeg kan fra samlingen tage de ting med hjem til klubben, som vi har øvet og talt om til træning. Jeg kan blandt andet tage det med hjem den fysiske træner, som vi havde på samlingen, gav af inputs til forbedringer af øvelser, som på sigt kan give mindre chance for skader, hvis jeg gør det rigtigt. Jeg skal hjem og arbejde med det der skal forbedres og så skal min fysik og fysiske form være bedre”, afslutter Cecilie.

Foto af Jannik Ebbe Brich