Mere dansk succes: Janni Arnth vinder fornem pris i Sverige

0
1079

Den rutinerede forsvarsspiller Janni Arnth har haft en flot sæson i svenske Linköping, og det har givet pote for Kvindelandsholdet viceanfører Janni Arnth – hun har modtaget prisen som “Årets Idrætskvinde” i Sverige.

Af Solveig Valbjørn

Den 31-årige forsvarsspiller Janni Arnth er blevet kåret til “Årets Idrætskvinde” i Sverige.  

Janni Arnth har da også haft en imponerende sæson, da hun som anfører har vundet Damallsvenskan med svenske Linköping, hvor danskerne Nicoline Sørensen, Maja Kildemoes og Johanna Rasmussen også spiller.

Udover at have sikret mesterskabet, har hun også været med til at spille klubben videre til forårets kvartfinale i Champions League, hvor holdet møder storklubben Manchester City. 

Janni Arnths nuværende og tidligere holdkammarater blev også hædret ved det svenske fodboldgalla. Tove Almqvist fik prisen som “Årets Gennembrud” i Damallsvenskan, mens Kosovare Asllani blev kåret som “Årets Midtbanespiller.” Derudover modtog nuværende Arsenal-spiller Jessica Samuelsson prisen “Årets Back.”