Fortunas sejrsstime fortsætter

0
1044

Fortuna Hjørring fortsætter den utrolige sejrsstime, hvor holdet endnu ikke har tabt point i denne sæson af 3F ligaen. Søndag eftermiddag gik det ud over Vejle, som måtte se sig besejret 6-0 af ligaens suveræne førerhold.  

Af Andrea Signe Trolle

Det er ikke sjovt at møde op på Fortuna Hjørrings hjemmebane Nord Energi Arena i øjeblikket. Inden søndagens opgør mod Vejle havde nordjyderne hele 30 point i ligaen efter ti kampe og lå derfor suverænt nummer 1 i 3F ligaen – og det blev der heller ikke ændret ved i søndagens kamp.

Der skulle kun gå fire minutter før Fortuna Hjørring bragte sig foran 1-0 på mål af Tamires De Britto Gomes. Derefter gik det stærkt og da dommeren fløjtede til pause stod det hele 4-0 til hjemmeholdet. Anden halvleg blev også til Fortuna Hjørrings fordel. Ved pausen var Karoline Schmidt Nielsen kommet på banen og hun skulle kun bruge tre minutter før hun scorede sit mål til 5-0. Tyve minutter senere satte Karen Holmgaard sit præg på resultatet med sit mål til 6-0, som også blev kampens slutresultat.

Efter søndagens sejr ligger Fortuna Hjørring i front i 3F ligaen med 33 point efter elleve kampe, mens Vejle ligger i den mindre sjove del af ligaen med 3 point efter ni kampe. I næste weekend er der topopgør, hvor Fortuna Hjørring møder Brøndby lørdag eftermiddag. Kampen spilles kl. 13 på Brøndby Stadion.