Michelle efter U17 samling: Det sociale er en succes

0
1874

I ugens løb har U17-landsholdet været til træningssamling i Ikast. En af de unge talenter, som deltog til samlingen, var Michelle Sandfeld, som til daglig spiller i Vildbjerg SF. Hun har fortalt sin oplevelse af samlingen til FODBOLD FOR PIGER.

Af Andrea Signe Trolle  

God træning, socialt samvær og fysisk udfordring. Det er en række nøgleord, som beskriver den U17 landsholdssamling, som i ugens løb har løbet af stablen i Ikast. I hvert fald hvis du spørger Michelle Sandfeld fra Vildbjerg SF, som var udtaget:

”Træningerne har været gode og specifikke, ligesom det altid er omkring landsholdene. Vi havde kun en træning om dagen, og det gjorde, at jeg kunne give mig 100% i det ene træningspas, og så slappe af og være klar til næste dag. Jeg er vild med den intensitet og professionalitet der er omkring et landshold, hvor alle gør deres bedste for at blive bedre, men samtidig alle tør at lave fejl.”, fortæller Michelle Sandfeld.

Netop denne samling adskilte sig fra de tidligere landsholdssamlinger, som Michelle Sandfeld har deltaget i. Landsholdstræner Kristian Mørch havde nemlig arrangeret fysiske tests for pigerne:

Vi har ikke haft fysiske tests på landsholdet før, men det var ikke anderledes at i forhold til tests i klubben, fordi man gør sit bedste begge steder. Fra samlingen vil jeg tage de ting vi har øvet til træning, med hjem i klubben. Jeg vil især også tage de inputs med hjem, som vedrører styrketræning, som jeg har fået på samlingen. Men overordnet, så skal jeg hjem og øve mig på de ting som kan forbedres, og så skal jeg fortsat arbejde med min fysik., siger Michelle.

Socialt sammenhold på landsholdet

Michelle Sandfeld har også nydt samlingen sammen med sine landsholdskammerater. Det er nemlig ikke kun på grund af fodbolden, at samlingen har været en fornøjelse for det unge talent – hun påpeger nemlig specifikt, at det sociale sammenhold på holdet er rigtig godt:

”Socialt har det igen været en kæmpe succes. Vi hygger os altid sammen. For eksempel, så har vi fem minutter sammen før vi starter opvarmning med vores fysioterapeut, og dem bruger vi til at få grint af i form af grupper som spiller gris. Noget anderledes fra de tidligere samlinger er, at vi har leget pakke-leg – og det kan jeg vist godt kan sige udviklede sig til en konkurrence med masser af grin.”, afslutter Michelle.