Signe Bruun med hattrick i Fortuna-storsejr: Det gik op i en højere enhed

0
1201
Foto: Finn Lassen

Signe Kallesøe Bruun scorede tre ud af syv mål, da Fortuna Hjørring slog BSF med hele 7-0 i søndagens 3F Liga-opgør. Fortuna bevarer dermed en foreløbig førsteplads.

Af Solveig Valbjørn

Fortuna Hjørring skulle i dag forsøge at rejse sig efter sidste weekends nederlag til konkurrenten Brøndby. Og denne søndag var der ingen slinger i valsen, da de tog imod 3F Ligaens nummer fire, BSF, på Nord Energi Arena.

Efter kun to minutter spillet, åbnede Signe Bruun nemlig scoringen, og i samme minut gjorde Karen Holmgaard det til 2-0. Inden pausen fuldendte Signe Bruun sit hattrick, da hun scorede hele to gange.

Signe Bruun har nu scoret 13 mål i alt, og kravler dermed op på førstepladsen på topscorerlisten efter dagens kamp:

“Det er selvfølgelig altid dejligt at score. Som angriber er det at score mål en vigtig del af opgaven, så jeg er glad for at kunne bidrage med det til holdet og hjælpe med en sejr. Nu er fuld fokus på den sidste kamp mod VSK så vi kan gå til pause på 1. pladsen,” fortæller Signe Bruun.

I anden halvleg kom Sara Holmgaard også på måltavlen, da hun scorede efter assist af Frederikke Thøgersen. Forsvarsspiller Laura Frank øgede føringen til 6-0 kun fem minutter efter, inden indskiftede Sara Thrige Andersen slog sejren fast med målet til 7-0 kort før slutfløjtet. Og Signe Bruun er da også tilfreds med holdets præstation:

“Vi er meget tilfredse med kampen. Vores pres fungerer godt og vi er gode til at variere mellem tålmodighed og hvornår vi skal sætte tempo mod målet. Alt gik op i en højere enhed, så det var dejligt,” afslutter Signe Bruun.

Stillingen i 3F Ligaen: