AaB-målscorer efter 1-1: Vi skal være skarpere foran målet

0
1012

Lørdag eftermiddag tog AaBs U18 DM piger imod BSF på anlægget i Aalborg. Efter 90 minutters spil kunne dommeren fløjte kampen af med slutresultatet 1-1. Hjemmeholdets eneste målscorer blev Gry Boe Thrysøe og hun har snakket med FODBOLD FOR PIGER – læs med her: 

Af Andrea Signe Trolle  

BSFs U18 DM piger skulle tidligt op lørdag morgen for at nå til Aalborg, hvor de 13.30 skulle stå klar til kamp mod AaB – og da kun fire point adskilte de to hold inden opgøret, var der lagt op til et tæt opgør mellem AaB og BSF. Der skulle til gengæld ikke gå mere end fire minutter inden hjemmeholdets Gry Boe Thrysøe kunne bringe AaB foran 1-0 efter en assist fra Mathilde Carstens. Målscoreren Gry Boe Thrysøe fortæller:

” Vi fik en super god start på kampen med et godt pres og gode løb for hinanden. Efter 4 minutter kom der et indlæg fra venstre side og efter nogle tilfældigheder røg bolden ret langt op i luften ud mod mig på kanten af feltet. Jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne tage chancen, og så ramte jeg ellers bare bolden første gang og flugtede den i mål lige under overlæggeren. Det var en helt fantastisk følelse at score, og især fordi, at jeg slet ikke havde regnet med, at den ville gå ind.”, fortæller Gry Boe Thrysøe.

Men på trods af AaB ifølge Gry Boe Thrysøe sad på spillet i den første del af kampen, så kom gæsterne fra BSF langsomt ind i kampen – og på den anden side af halvlegen kunne hjemmeholdet heller ikke længere afholde BSF fra at score:

”Vi spillede op til mange fine chancer, men vi manglede især skarphed foran målet. Som kampen skred frem faldt vores pres, og vi løb heller ikke nok for hinanden. Det resulterede i, at BSF scorede til 1-1 15 minutter inde i anden halvleg. Hvis vi skulle have vundet kampen, så skulle vi helt klart have været skarpere foran målet, og siddet tættere på vores modstandere. Vores næste og sidste kamp i denne sæson er en pokalkamp mod Romalt IF på onsdag, hvor vi gerne skal hive en sejr med hjem. Men jeg er sikker på, at hvis vi bare sidder tæt i vores pres, løber for hinanden og spiller som et hold, så skal det nok gå efter planen.”, siger Gry Boe Thrysøe.

Efter lørdagens 1-1 resultat ligger AaB på sjettepladsen med 16 point efter elleve kampe, mens BSF ligger på ottendepladsen med 12 point efter elleve kampe. Lørdag eftermiddag blev det også til en 0-5 sejr til Brøndby over Varde.