Lyngs Idrætsefterskole fejede alle af banen til VM i indefodbold

0
2336
Vinderholdet til VM i indefodbold 2017 fra Lyngs Idrætsefterskole. Fra venstre: Sabina Andersen, Ida Fuglsang Larsen, Amalie Midholm Gravesen, Rikke Søndergaard, Katrine Kristensen Skadhauge, Louise Aagaard Mose og cheftræner på Lyngs Idrætsefterskole, Keld Østergaard.

Med 5 kampe og 5 sejre kan pigerne fra Lyngs Idrætsefterskole fuld fortjent kalde sig vestjyske mestre i indefodbold i A-rækken.

Af Ane Liebing Grøngaard fra Lyngs Idrætsefterskole

Stævnet løb af stablen den 13. december i Idrætscentervest i Holstebro, hvor modstanderne hed Staby Efterskole, Idrætsefterskolen Lægården, Vedersø Idrætsefterskole og Dejbjerglund Efterskole. Ingen var dog i stand til at tage point fra pigerne fra Lyngs, der strøg direkte ind på vinderpodiet.

I udefodbold har pigeholdet også tur i den. Frem til jul har holdet indtil videre spillet 11 kampe, og det er kun blevet til et enkelt nederlag. Cheftræner på Lyngs Idrætsefterskole, Keld Østergaard, har kun roser til overs for pigerne.

”De her piger, de er så enormt dedikerede til deres fodboldtræning, og det er det, der gør, at de udvikler sig. Det her, det er ikke bare noget, de vil – de vil gøre det godt!”, siger han ovenpå førstepladsen i VM i indefodbold.

Også Pige 2-holdet fra Lyngs Idrætsefterskole afsluttede stævnet med fine resultater. De stillede op i B-rækken og kom hjem med en flot andenplads.

Vil du også have seriøs fodbold med dygtige trænere hver uge?

På Lyngs Idrætsefterskole er der plads til alle, der vil spille fodbold. Vi har mellem 2-3 trænere på til hver træning, og der er både plads til dem, der vil udvikle deres spil på det helt seriøse plan, og til dem, der bare har lyst til at spille fodbold. Alle der vælger fodbold på Lyngs er med til turneringer og kampe, uanset niveau. Besøg Lyngs Idrætsefterskole til Efterskolernes Aften den 10. januar kl. 18-21. Her kan du se pigerne træne og få en snak med Keld Østergaard om, hvordan det er at være på fodboldlinje hos os.

På billedet ses vinderholdet. Fra venstre: Sabina Andersen, Ida Fuglsang Larsen, Amalie Midholm Gravesen, Rikke Søndergaard, Katrine Kristensen Skadhauge, Louise Aagaard Mose og cheftræner på Lyngs Idrætsefterskole, Keld Østergaard.