Pernille Harder overvintrer som tysk topscorer

0
1138

Den danske landsholdsanfører Pernille Harder scorede fire mål i efterårets sidste kamp for Wolfsburg, og overvintrer derfor som topscorer i den tyske Bundesliga.

Af Solveig Valbjørn

Pernille Harder har gang på gang bevist at hun er Danmarks bedste kvindelige fodboldspiller. Udover at være Kvindelandsholdets nok største stjerne, er Harder også en af de absolut største profiler i sin tyske klub Wolfsburg.

Det beviste landsholdsanføreren så endnu engang søndag, da hun scorede hele fire gange i 6-0-sejren over FC Köln. Den danske angriber kan derfor gå på juleferie som topscorer i den stærke, tyske Bundesliga.

Derudover kan Harder og holdkammeraterne også juble over at Wolfsburg overvintrer som førerhold i ligaen – såkaldt herbsmeister. Holdet har indsamlet 28 point i løbet af efteråret, mens Pernille Harder har scoret 11 mål.