18-årigt forsvarstalent skifter til BSF

0
1335

BSF præsenterer en ny spiller i klubbens 3F Liga trup i form af den 18-årige Katrine Krag-Andersen, der skifter fra Herlufsholm.

Af BSF

Ved 3F Ligaens start i sommers var der næppe mange, der havde regnet med at BSF ville være i medaljeposition ved årsskiftet, men qua et stærkt efterår sluttede den sjællandske klub på 3F Liga grundspillets tredjeplads.

Forberedelserne til slutspillet er derfor i gang hos de rødklædte fra Ballerup-Skovlunde, der nu kan annoncere den første nye spiller i 3F Liga truppen, idet 18-årige Katrine Krag-Andersen fortsætter karrieren i BSF.

Katrine skifter til BSF fra Herlufsholm, hvor hun i efteråret var med til at spille Herlufsholm frem til en 3. plads i 1. division.

”Jeg får i BSF chancen for at tage det næste skridt i min fodboldkarriere, som er at spille 3F Liga. Jeg føler at jeg er klar til nye udfordringer og til at afprøve mig selv på et højere niveau,” forklarer Katrine Krag-Andersen, der har trænet med en håndfuld gange i december måned.

”Jeg er blevet rigtig godt imod af pigerne på holdet, hvilket jeg har været rigtig glad for og tryg ved. Jeg får chancen for at arbejde sammen med et ungt hold, et ambitiøst og seriøst trænerteam, og samtidig være på et hold, hvor spillestilen passer mig rigtig godt. Derfor har jeg valgt at fortsætte i BSF efter nytår.”

Trods den fysiske styrke qua sin højde, er Katrine Krag-Andersen en spillende forsvarsspiller, der selv ud over sin fysik peger på pasningsspillet som en af sine største styrker.

Et andet niveau
Katrine har spillet i Herlufsholm i de seneste 4 år, hvor hun skiftede til fra Ringsted Damefodbold. I Herlufsholm fik Katrine debut i 1. division som 16-årig, og de seneste 2 sæsoner har hun været fast kvinde i forsvaret i landets næstbedste række.

I Herlufsholm har Katrine prøvet kræfter med at være elitefodboldspiller, men alligevel er hun klar over efter at have trænet med enkelte gange i BSF, at det bliver noget andet at skulle spille 3F Liga.

”Det har været rigtig fedt at komme og være med et par gange her mod afslutningen af sæsonen. Der er en hel anden intensitet, og tempoet er langt højere end jeg har prøvet hidtil i min karriere. Der er knald på hele tiden, og alle spillere vil vinde hver eneste duel i løbet af en træning, hvilket gør mig bedre og skarpere.”

”Man skal være klar til at blive presset hele tiden. I 1. division går det også stærkt og niveauet er højt, men det er mere intenst og der er dygtige spillere på alle pladser i 3F Liga truppen i BSF. Jeg har været vant til et elitemiljø og de forventninger der følger med det at spille elite, så den del tror jeg ikke for mig bliver en stor forandring, men tempoet på banen skal jeg vænne mig til.”

Ved opstarten i det nye år bliver fokus for den 18-årige spiller derfor også at vænne sig til det nye niveau, men ambitionerne er langt fra lagt til side.

”Det er svært at sige hvad mine forventninger er. Det handler først og fremmest om at jeg skal løfte mit eget niveau og etablere mig som en del af 3F Liga truppen, men jeg har da en klar ambition om, at jeg derefter skal vise Thomas Maale, at jeg er en som man kan regne med, og derved også tilkæmpe mig spilletid i 3F Ligaen. Og så vil jeg selvfølgelig bidrage med alt det jeg kan til holdet på og udenfor banen i vores kamp for medaljer igennem foråret,” afslutter Katrine.