Signe Andersen: Disciplin og kynisme skal skaffe os point mod Fortuna

0
1027

Lørdag kl. 14 gælder det topkamp i 3F ligaen, når Fortuna Hjørring tager imod VSK Aarhus. Ifølge VSK’s topscorer Signe Andersen, så vil gæsterne spille deres chance og gå efter at tage point med hjem fra Nord Energi Arena.

Ingen hold har indtil videre kunne tage point fra topholdet Fortuna Hjørring, når de har spillet på Nord Energi Arena. Lørdag er det formstærke VSK Aarhus, som skal gøre forsøget, og det er bestemt ikke umuligt ifølge gæsternes topscorer Signe Andersen:

”Jeg synes, at vi i de seneste kampe har været gode på den sidste tredjedel af banen, hvor vi har scoret på mange af vores chancer. Derudover, så har vi lukket få mål ind og stået stærkt defensivt. De takter skal vi tage med til kampen lørdag,” siger hun.

Og målscorerevnerne bliver der brug for. Indtil nu har Fortuna kun indkasseret to mål på hjemmebanen, og Signe Andersen ved også, at VSK skal være meget kyniske, hvis de skal have point med hjem.

”Hvis vi skal slå Fortuna på lørdag, så kræver det, at alle mand rammer dagen. Vi skal være ekstremt disciplinerede defensivt samtidig med, at vi skal udnytte de få chancer, som man får imod et tophold som Fortuna,” udtaler hun.

Ifølge VSK Aarhus træner Henrik Andersen, så viser truppen i øjeblikket god styrke og mentalt overskud på trods af mange skader. Og holdet går ind til kampen lørdag med et mål om tre point:

”Fortuna er et hold helt uden svagheder og med en stærk bredde. Indimellem slapper de dog af i kampene, og de perioder skal vi være gode til at udnytte. Siden Brøndby har vi set bedre ud med bolden og været bedre i vores organisation defensivt, hvilket vi skal bygge videre på lørdag, men vi skal arbejde stenhårdt for at få tre point med hjem,” forklarer Henrik  Andersen.

Direkte duel om topscorerværdigheden

Lørdagens kamp vil også være en direkte duel imellem to nære veninder, som i øjeblikket indtager de to øverste pladser på ligaens topscorerliste. Signe Bruun (13 mål) og Signe Andersen (12 mål) kender hinanden fra deres fælles tid på U18 DM hold i Skovbakken. Nu kæmper de om topscorerværdigheden i 3F ligaen, og det giver en lille ekstra motivation, når de går på banen lørdag:

”Signe Bruun og jeg har et utroligt godt forhold i dag, og har holdt kontakten siden hun flyttede til Hjørring, så det kunne da være ekstra sjovt, hvis vi kunne drille hende og resten af Fortuna mandskabet på lørdag. Det vil altid være rart at have håneretten,” fortæller Signe Andersen.