Sikker sejr til Fortuna over VSK

0
836

Fortuna vandt lørdag 5-0 over VSK Aarhus. Med sejren sikrer Fortuna sig førstepladsen i 3F ligaens grundspil.

På forhånd var gæsterne fra VSK Aarhus ikke levnet mange chancer på Nord Energi Arena, hvor rækkens førerhold gennem hele sæsonen, Fortuna Hjørring, var modstanderen. Fortuna kunne med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, imens gæsterne fra VSK kæmpede for at bevare den tredjeplads, som de lå på inden opgøret.

Der skulle dog kun gå 12 minutter, inden Fortuna bragte sig foran. Det var Sara Holmgaard, som bragte hjemmeholdet foran med en scoring direkte på hjørnespark.

Selv samme Sara Holmgaard lagde endnu et hjørnespark i feltet efter 21 minutter, og her viste søster Karen Holmgaard hovedstødsstyrke, da hun scorede til 2-0.

Lige inden pausen blev det også 3-0 ved Sara Dyrehauge efter flot opspil.

I anden halvleg blev der begået straffe på Signe Bruun, som selv stod for at eksekvere. Hun satte bolden modsat Stephanie Vestergaard og gjorde det til 4-0. Det var Signe Bruuns mål nummer 14 i sæsonen.

Laura Frank lukkede opgøret til 5-0 efter en times spil.

Sejren betyder, at Fortuna ender på førstepladsen i grundspillet. De tager dermed ti point med over i slutspillet, mens Brøndby på andenpladsen tager otte point med over.