VSK opruster med tre nye spillere

0
1271

VSK Aarhus har sikret sig tre nye spillere, der skal hjælpe dem i jagten på bronzemedaljerne. U19 landsholdets målmand Katrine Svane, den norske angriber Ingrid Kjensberg Nordbø og forsvarsveteranen Louise Bendtsen .

VSK Aarhus endte grundspillet på en femteplads, men når slutspillet går i gang er målet for aarhusianerne klart; bronzemedaljerne skal i hus. Til at hjælpe med dette har klubben hentet 3 nye spillere, som du kan læse mere om her:

Katrine Svane

U19-landsholdets målmand Katrine Svane, vender hjem til VSK, hvor hun tidligere har spillet. Hun har taget et semester i USA, hvor hun har spillet fodbold på Troy University i Alabama, men opholdet i USA var ikke en dans på roser, hvilket er en af grundene til, at hun vender hjem:

”VSK er en klub med nogle dejlige holdkammerater, nogle gode trænere og et godt sammenhold, hvilket jeg især savnede nogle gange i USA, hvor mange af mine holdkammerater var mere bekymrede om deres egen præstation end holdets,” siger Katrine Svane.

Men opholdet har også gjort hende stærkere på visse områder, hvilket hun tager med hjem:

”Jeg tror især, at jeg mentalt er blevet stærkere, da vi i USA var en stor trup med næsten 30 spillere, hvoraf 3 var målmænd, så hvis man ikke præsterede til træning, var der ikke meget spilletid at se frem til i weekenden,” fortæller hun.

Hun håber på, at medvirke til, at VSK kan kæmpe med om bronzen:

”Jeg er en sikker sidste skane og forhåbentlig en målmand, som kan byde ind med de redninger, der skal til, for at vi kan vinde så mange kampe som muligt i slutspillet. Jeg vil også gerne være med til at afgøre nogle af vores kampe, så vi forhåbentlig kan få det antal sejre, der er nødvendige, for at vi kan genvinde bronzen,” siger Katrine Svane.

Katrine Svane har siden 2015 spillet 17 kampe for det danske U19 landshold.

Louise Bendtsen

Louise Bendtsen vender også retur til VSK, hvor hun tidligere har spillet. Hun har de seneste fem sæsoner tørnet ud for Vejle, hvor hun har været en af de erfarne kræfter, og hun har været glad for sin tid i klubben:

”Jeg har været glad for at være i Vejle, og jeg føler, at jeg har udviklet mig, både som spiller og som person. I Vejle har jeg været en af de mere rutinerede og erfarne spillere, og det håber jeg, at jeg ligeledes kan bidrage med i VSK Aarhus,” fortæller Louise.

Louise Bendtsen glæder sig til at være en del af VSK’s seriøse setup og gode faciliteter, fortæller hun:

”Jeg kender klubben fra tidligere, så jeg ved, at truppen er harmonisk og har det godt socialt. Det spiller selvfølgelig også en rolle,” siger Louise Bendtsen.

Ingrid Kjensberg Nordbø

Den sidste spiller VSK har præsenteret er den norske angriber Ingrid Kjensberg Nordbø. Hun er 20 år, og scorede i den netop overståede sæson 18 mål i 22 kampe for den norske 1. divisionsklub Hønefoss.

VSK Aarhus har tidligere haft Ingrid til prøvetræning, hvor hun faldt godt ind i truppen.

”Hun viste fine ting på træningsbanen og var meget åben og imødekommende overfor de andre piger. Det var i det hele taget meget positivt, så vi ser et spændende udviklingspotientiale i hende,” siger cheftræner Henrik V. Andersen ifølge VSK’s hjemmeside.

Ingrid peger selv på sin teknik og sin spilforståelse, som spidskompetencerne, og hun glæder sig til at komme i gang med fodbold i Danmark:

”Jeg flytter til Aarhus for at studere på universitetet og er glad for, at jeg kan kombinere det med fodbold på højeste niveau. Jeg har været med til to træninger og synes, at niveauet er ”veldig bra”. Trænerne og spillerne virker meget flinke og hyggelige, og jeg glæder mig til at komme i gang,” siger Ingrid Kjensberg Nordbø.