PRESSEMEDDELELSE – Varde IF opruster

0
2060

Allan Drost er ny seniortræner, mens Jesper Callesen skal styrke U18 afdelingen.

Af Peter Bruun Hansen, Varde IF

Der er lavet en 2 årig aftale med Allan Drost som cheftræner ved seniorafdelingen. Drost har tidligere været i Varde og har senest haft et succesfuldt ophold i Team Viborg. Vi er stolte over at kunne tiltrække en kapacitet som Allan Drost og ser meget frem til samarbejdet.

 

Allan Drost – Arkivfoto Michael Svenningsen

 

Klubmanden Jesper Callesen overtog for et år siden seniorholdet og formåede dengang at samle afdelingen og fik skabt et fint træningsmiljø. Han rykkede holdet retur i 3F-Ligaen og var med i den historiske pokalfinale mod Brøndby. Hans opgave bliver nu den samme i U18 afdelingen. Samle holdet og få skabt et godt træningsmiljø samtidig med at udvikle holdet og skabe nye landsholdsspillere.

 

Jesper Callesen – Arkivfoto Morten Nielsen

 

Klubben har brug for langsigtede løsninger og ro på de indre linjer – i stedet for lappeløsninger. Samtidig vil vi have trænere der vil det samme som klubben. Ved ovenstående løsning frigøres Peter Hansen som træner ved seniorafdelingen og han kan igen koncentrere sig 100 % om tjansen som Sportschef.

 

Ved U16 fortsætter Henrik Vermehren som cheftræner med Kaj Mortensen, Mogens Hedelund, Jesper Brodersen og Per Madsen som hjælpere til de to U16 hold.

 

Ved U14 er ny mand Niels Jochumsen i afdelingen mens Lasse Skovhøj fortsætter ved Liga 1. Ved Liga 3 er Martin Stein fortsat i front og han får hjælp af to nye i form af Ole Bækby og Brian Nielsen.

 

Morten Pedersen er fortsat målmandstræner, mens Kim Lauridsen og Teiken Hvolby Vendelbo fortsætter morgentræningen i henholdsvis Varde og Esbjerg.

 

Klubben har ansat en fysisk træner og en fysioterapeut der skal styrke primært senior og U18 holdene, således skader kan minimeres og spillerne generelt kan blive stærkere. Aftalen med fysioterapeuterne på Vestre Landevej fortsætter også, så vi føler os godt rustet på sundhedsfronten.

 

3F-Holdet startede i sommers med vaskeordning af træningstøjet – denne ordning fortsætter og udvides også til at omfatte U18DM holdet.

 

Sportschefen går nu i gang med at forstærke de bedste hold.

 

Det blir godt….

 

Kontakt:

Jesper Callesen 2627 1207

Allan Drost 2159 0274

Peter Bruun Hansen 3024 2403