Farum / FC Nordsjælland klar med U16-trænerteam

0
1953

Nicolaj Berendt fra Sundby Boldklub bliver ny cheftræner for Farum Boldklub / FC Nordsjællands U16-piger. Han bliver assisteret af Andreas Trampedach

Farum Boldklub/FC Nordsjælland er i gang med den oprustning, der skal gøre klubben til en af landets førende kvindefodboldklubber. Seneste skridt er ansættelsen af et trænerteam til U16-holdet, som skal udvikle talenter til U18- og seniorholdene.

Ny cheftræner er Nicolaj Berendt, som det seneste halve år har været cheftræner for Sundbys U18 Piger Øst og som er tilknyttet DBUs U14 Talentcenter Vest som assistent.

”Nicolaj kommer med en baggrund som bl.a. DGI Instruktør, og har som klubtræner trænet både drenge og piger gennem de sidste 11 år, og været i klubber som B93, Jægersborg BK, HUI og altså senest Sundby BK. Han har tidligere været inde over specifik/teknisk træning i både FC Nordsjælland og Brøndby IF.  Nicolaj har UEFA B-licens, og er desuden uddannet fodboldinstruktør fra Oure Sport og Performance. Han har et hav af sportskurser og udlandsrejser med sig,” skriver Farum Boldklub/FC Nordsjælland i en pressemeddelelse.

Assistent for Nicolaj Berendt bliver Andreas Trampedach, der er hentet fra klubbens egen drengeafdeling. Han har senest været cheftræner for U17 Drenge Øst 1, der i foråret 2017 vandt Øst 1 rækken.

”Andreas kommer med en baggrund på 9 års trænererfaring, hvor han har trænet drengehold i alderen 13-19 år i AB og Farum Boldklub. Andreas har UEFA B-licens, og er uddannet pædagog. Han har taget flere trænerkurser i DBU regi. Andreas har derudover siden efterårsferien været cheftræner for Farum Boldklubs U14 Pigetalent, og han glæder sig til at skulle assistere de kommende U16 Elite piger,” skriver Farum Boldklub/FC Nordsjælland

Der er også udpeget en holdleder for trænerteamet og U16 Elite pigerne. Det er Carsten Sindlev, der gennem snart 14 år i Farum Boldklub har bestridt mange forskellige roller – lige fra klubledelse med ansvar for børnefodbold og bestyrelsesmedlem til træner og leder. Gennem en årrække har han alene fungeret som holdleder, bl.a. for U15-U19 Øst 1.

Carsten er derudover træneruddannet med UEFA C-licens og UEFA B1, og har fra tidligere trænererfaring som Cheftræner for U13 – samt U14 Drenge Talent i Farum Boldklub. Han vil frem til sommer 2018 sideløbende være holdleder for klubbens U19 Drenge Øst 1.

”Klubben ser frem til, at dette stærke team med Nicolaj Berendt i spidsen, kan videreudvikle pigernes talent og kompetencer. Vi glæder os til et spændende 2018 og årene som kommer med pige-/kvindefodbold i Farum Boldklub/FC Nordsjælland,” lyder det.