FK Fjordsiden starter nyt damehold op

0
1702

I august blev FK Fjordsiden etableret i Aalborg og nu er foreningen klar til at lancere en dameafdeling, som foreningen har store ambitioner med. De sigter efter at blive en af de førende dameklubber i Aalborg og sportschefen i klubben vil sikre, at der ikke bliver gjort forskel på drenge og piger i klubben. Læs mere om det nye initiativ her:

Af Andrea Signe Trolle

I sommer skete der nye ting på fodboldfronten i Aalborg. Her blev den nye forening FK Fjordsiden etableret, og startede to herreseniorhold op. Men efter efterspørgsler fra nogle af spillernes kærester har FK Fjorsiden nu besluttet at starte en dameafdeling op – og det glæder sportschef, Morten Petersen:

”Damefodbold er blevet meget populært de seneste år, og der skal ikke være nogen tvivl om, at det vil give en fed balance i klubben. Vi er ikke bange for at sige, at vi vil på sigt være en af de førende pigeklubber i Aalborg og som sportschef i klubben vil jeg sikre, at der på intet tidspunkt bliver gjort forskel på herrer/damer eller pige/drenge fodbold i klubben.”, fortæller Morten.

Morten lægger ikke skjul på, at klubben har ambitioner med deres nye dameafdeling, og der på sigt vil blive etableret flere hold i klubben. Men først og fremmest vil dameafdelingen omhandle et hold, hvor minimumsalderen er 15 år:

”Det er vores store vision, at alle skal være velkomne. I begyndelsen vil det sociale være førsteprioriteten på dameholdet, men vi vil sigte efter at rykke op. Dertil vil vi øge mængden af damer i rekord fart og starte flere hold, så der er plads til alle.”, siger Morten.

Træningstøj og studievenligt kontingent

Træningstiderne for det nye damehold bliver mandag og onsdag fra 18.30-20.00 på Scoresbysundvej 5 i Aalborg, hvor klubben holder til. Der vil også komme mere info til et spillermøde på onsdag den 31. januar, hvor det stadig er muligt at tilmelde sig. Mødet finder sted på Jomfru Ane Gade 15 i Aalborg klokken 19 og her vil dameholdets nye træner blive præsenteret, som ifølge Morten er kompetent og klar til opgaven:

”Vi vil tilbyde et studievenligt kontingent, som også inkluderer træningstøj til alle spillerne. Der er lavet en forhåndsaftale med en meget kompetent træner, der har over 10 års erfaring med damesenior fodbold og har trænet helt op til kvindeserie. Derfor er han også manden, der skal føre dameholdet op gennem rækkerne, og så skal han, i tæt samarbejde med sportschef og et kommende pige/dameudvalg, sikre at FK Fjordsiden gør en forskel for pigefodbolden,” siger Morten.

Hvis du brænder inde med flere spørgsmål kan du kontakte Sportschef Morten Petersen på mp@fkfjordsiden.dk eller 25701913. Du kan også tilmelde dig spillermødet HER, hvis du vil høre mere og møde den kommende træner.