Oplev toppen af dansk pigefodbold til VSK Aarhus Elite Cup 2018

0
1754
VSK AARHUS ELITECUP Deltagere

Kom og oplev fremtidens Pernille Harder og Nadia Nadim når VSK Aarhus afholder det årlige Elite Cup for Danmarks dygtigste fodboldpiger i Rønde.

Det er tredje gang, at VSK Aarhus afholder sit elitestævne. I år afvikles stævnet ved Rønde Idrætscenter i den første weekend i februar.

16 hold og 350 deltagere er med fra fredag eftermiddag, hvor stævnet starter med et lokalbrag mellem Kolind/Midtdjurs og VSK/HEI i U14 rækken. Finalerne afvikles søndag eftermiddag, hvor vinderne i de tre årgange kåres, og får overrakt førstepræmien på 2.500 kroner af tidligere landsholdsspiller Nanna Johansen.

Danske topklubber stiller op   

Det er prominente klubber indenfor kvindefodbold, der deltager i stævnet i Rønde. Sidste års vindere af 3F Ligaen, Brøndby, og de evige rivaler fra Fortuna Hjørring har sendt ungdomshold til Rønde, hvor de skal dyste mod eliteklubber fra hele landet.

For storsatsende FC Nordsjælland er der tale om debut for klubben på pigesiden, når klubbens U16 hold stiller op til stævne for allerførste gang.

Vi er stolte og ydmyge over de klubber, vi kan byde velkommen til 2018 udgaven af VSK Aarhus Elite Cup, siger stævnechef Niels Henrik Wulf, der forventer en spændende weekend med masser af seværdig fodbold.


Stort stævne kræver mange hænder

VSK Aarhus Elite Cup er vokset år for år, og det kræver mange frivillige personer, når så mange fodboldpiger og ledere skal vartes op gennem en hel weekend. VSK Aarhus får heldigvis hjælp fra cirka 75 forældre gennem hele weekenden, der sørger for forplejning, rengøring, nattevagter og meget andet.

I 2018, hvor Aarhus er Europæisk Frivillighovedstad, er det dejligt at mærke, at klubbens forældre bakker så talstærkt op og lever op til klubbens motto: Ved Samlet Kraft, slutter Niels Henrik Wulf.


Fakta om VSK Aarhus Elite Cup 2018

Datoer

2. – 4. februar 2018

Deltagere

Klubber i U14 rækken
Silkeborg IF Q, Brøndby IF, Fortuna Hjørring, B.93, Kolind/Midtdjurs og VSK Aarhus/HEI

Klubber i U15 rækken
Silkeborg IF Q, Roskilde Pigefodbold, KoldingQ og VSK Aarhus

Klubber i U16 rækken
KoldingQ, Team Viborg, FC Nordsjælland, Brøndby IF, Fortuna Hjørring og VSK Aarhus

Følg med i VSK Aarhus Elite Cup

Se kampene
Kampene afvikles ved Rønde Idrætscenter, Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde

Turneringsplan
http://trackmyleague.com/da/cup/view?id=1210

Facebook
https://www.facebook.com/vejlbyskovbakkenelitecup

Instagram
https://www.instagram.com/vskaarhuselitecup

Hashtag på sociale medier
#vskelitecup

VSK AARHUS ELITECUP ARKIVBILLEDER FRA 2017