KoldingQ forstærker truppen med målfarlige Kamilla Ø. Jensen

0
1310

KoldingQ har indtil videre brugt vinterpausen på at opruste 3F-truppen med en ny spiller, som var en af efterårets måltyve i førstedivision. KoldingQ har nemlig taget imod Kamilla Ørskov Jensen, der skifter fra Næsbys 1. divisionshold.

Af Andrea Signe Trolle

Selvom der lige for tiden er pause i 3F-ligaen forud for slutspillet, så betyder det ikke, at det står stille til på KoldingQs 3F-hold. KoldingQ har brugt vinterpausen på at sige velkommen til 21-årige Kamilla Ø Ørskov Jensen, der skifter fra Næsbys 1. divisionshold for at spille 3F bold i Kolding.

Næsby formåede ikke at kvalificere sig til kvalifikationsligaen – og det på trods af Kamilla har haft 14 fuldtræffere i efterårssæsonen, som har gjort hende til den næstmest scorende i 1. Division vest i efterårssæsonen. Men det har i stedet åbnet muligheden for, at hun kan prøve kræfter af med den bedste liga i Kolding i stedet.

Kolding afsluttede på en fjerdeplads i 3F ligaens efterårssæson med 22 point, som derved har kvalificeret dem til slutspillet i 3F ligaen. Kamilla går derfor en spændende periode i møde med nye udfordringer i Danmarks bedste kvindelige fodboldrække.