Næsby Boldklub forstærker kvinde- og pigeafdelingen

0
1368

Næsby Boldklub har pr. 1. januar styrket Kvinde- og Pigeafdelingen med en udviklingskoordinator. Det er Mikkel Bo Mikkelsen, assistenttræner for klubbens 1. damehold, som har fået opgaven, hvor han skal ”udvikle og implementere en ny pigestrategi og skabe en “blå tråd” igennem hele kvinde- og pigeafdelingen”. Mikkel Bo Mikkelsen skal desuden have fokus på nye holdsamarbejde med Dalum IF.

“Med Mikkel på holdet, kan vi øge fokus på kvinde- og pigefodbolden i Næsby, samt sætte turbo på vores erklærede mål om, at være både en elite- og breddeklub på pigesiden. Derudover, har vi en klar ambition om, at vi med en fast pige-koordinator i huset, kan sikre en kontinuerlig vidensudveksling med den stærke talentudvikling vi har i Drengeafdelingen,” siger Sebastian Brydegaard, direktør i Næsby Boldklub, i en pressemeddelelse.

“Vi glæder os yderligere over, at vi i Mikkel har fundet en person, som både har en bred kommerciel baggrund og som med sin nuværende tilknytning til Hjalleseskolens Sports- og Eliteklasser også har en holistisk tilgang til, at arbejde med unge mennesker. Derigennem har vi en stærk forhåbning om, at vi kan flytte os på både den sportslige, menneskelige og kommercielle front,” fortsætter han.

Mikkel Bo Mikkelsen glæder sig til at kaste sig over de nye opgaver:

“Næsby Boldklub er en fantastisk klub, at være i og med mange dedikerede mennesker. Jeg glæder mig derfor meget til, at komme i gang med at udvikle Kvinde og Pigeafdelingen yderligere. Potentialet er rigtig stort og med det nye samarbejde med Dalum IF, er jeg sikker på, at vi kan skabe et rigtigt spændende og udviklende fodboldtilbud for alle piger,” siger han

FAKTA OM MIKKEL BO MIKKELSEN:

Bachelor i International Business Administration – Stamford College, Kuala Lumpur

Tidligere ansættelser som Project Manager, Salgschef, Direktør og Konsulent i virksomheder i Danmark, Tyskland, Malaysia og Singapore.

Har altid spillet fodbold under udlandsophold

Har tidligere været træner for U14- og U18-piger i Dalum IF