Ny træner og nyt set-up hos Sundby Boldklub U14 Øst

0
1531
Freja Adler Nielsen er ny assistenttræner på U14 Øst og sammen med Amanda, skal de to udvikle pigerne i årgang 04-05 yderligere. Samtidig præsenterer vi også strukturændring.

KLUBNYT: Sundby
Boldklub
Der er nu ikke kun 1, men hele 2 kvindelige trænere med tidligere elite erfaring på Sundby’s U14 Øst hold. Vi kan med glæde præsentere Freja, der trods sin unge alder kommer med en masse erfaring. Senest har hun som træner stået i spidsen for Fremad Valby’s U13 piger og så er hun tidligere målmand med erfaring fra U18DM og 3F Ligaen.

Freja er ligeledes dommeruddannet, så det er helt sikkert en kompetent, ansvarlig og målrettet træner vi har fået ind ad døren.

Om Sundby siger Freja: Jeg har valgt Sundby, primært pga. den stærke pige afdeling de er i besiddelse af hvor fokus ligger på udvikling. For mig er det specielt vigtigt at man hele tiden ser i muligheder og ser på den enkeltes spillers behov, men også i spillerens udvikling som holdspiller, hvilket der bl.a. er mulighed for at arbejde med i Sundby. Jeg er også imponeret over det store arbejde der er lagt i årgangene fra u12 til og med u18 og den harmoni der er holdende og trænerne imellem.

Med 2 permanente trænere på holdet, får vi nu tid til yderligere specialisering af pigerne, og fremtiden vil derfor kunne give mere tid til den enkelte i forbindelse med de 3 ugentlige træninger. Vi introducerer ligeledes tid til selvtræning, hvor pigerne 2×20 minutter ugenligt, selv må bestemme hvad de vil træne, med assistance fra de to trænere.


U13 og U14 slåes sammen

Fremtiden byder også på en mindre strukturændring der betyder, at Sundby Boldklub nu har dobbeltårgang fra U14. På den korte bane betyder det, at 6 dygtige piger fra årgang 2005 nu er rykket permanent op på U14. Alle pigerne har tidligere spillet med og 2 har været jævnligt brugt i efterårssæsonen, så vi glæder os over, at de allerde nu får lov at tyvstarte på 11-mands fodbold til gavn for både dem og årgang 2006 der kommer op til sommer.

Vi tror på, at den nye ændring bliver til gavn for både elite og bredde. Med forventning om 2 U14 hold fra sommer kan pigerne i en tidligere alder stifte bekendtskab med de nærliggende årgange, få nye venskaber og spille fodbold på det niveau der passer til dem.

Er du ambitiøs spiller eller målmand i årgang 2004-2005 og ønsker du en prøvetræning på U14 Øst, er du velkommen til at kontakte cheftræner Amanda Schøbel på: 26 12 39 69