Pressemeddelelse: FC Thy – Thisted Q forlænger samarbejdet med cheftræneren

0
1119
Torben Overgaard forlønger med FC THY - Thisted Q for hele 2018

af FC THY – Thisted Q

Sidste weekend opnåede FC Thy Piger den store ære i Boxen i Herning, at klubsamarbejdet blev hædret med ”Danskernes Idrætspris”. Men det er ikke kun på de bonede gulve, at klubben har succes. Klubbens 1. damesenior hold sikrede sig i efteråret oprykning, således de nu er at finde blandt Danmarks 14 bedste hold og her i foråret skal kæmpe med om oprykningen til 3F ligaen.

En af årsagerne til det flotte oprykning skal findes i holdes positive og offensive tilgang til fodboldspillet, som bl.a. har udmøntet sig i hele 48 mål i 14 kampe. Denne filosofi blev implementeret af den nye cheftræner i sommers, Torben Overgaard, og det er derfor med stor glæde, vi kan offentliggøre, at vi har forlænget kontrakten med Torben for hele 2018. ”Ansættelsen af Torben i sommers var et klart skridt fremad i forhold til at indfri vores målsætning om at komme i 3F ligaen inden for de kommende tre sæsoner. Han viste også fra dag et, at han var den rette mand i trænersædet og har formået at optimere hele setuppet omkring seniorfodbolden i FC Thy – Thisted Q. Derfor er vi utrolig glade for, at det er lykkedes os at forlænge kontrakten med yderligere et år” siger formanden for seniorudvalget, Per Nørgaard. Holdets anfører, Matilde Kjeldgaard, udtaler på holdets vegne ”Torben har bevist, at han er rette mand, for at vi kan tage steppet videre. Han har vellykket fået implementeret en ny spillestil på forholdsvis kort tid, som passer ideelt til truppen – det har givet en ny tro på tingene i truppen, som har medført en ny glæde ved spillet. Så det bliver spændende at følge det næste år, hvor langt det kan bære.”

Også Torben Overgaard selv er tilfreds med kontraktforlængelsen: ”Jeg er glad for at kunne fortsætte arbejdet vi startede i sommers og ser frem til at arbejde videre med den utrolige talentfulde trup vi har i FC Thy – Thisted Q. Jeg stoppede pr. nytår som talentchef på drengesiden i klubben og kan nu bruge endnu flere resurser på dameholdet”. Som Torben selv siger har han i mange år været meget aktiv omkring drengeeliteholdene i Thisted FC. Han har DBU A-trænerlicens og har 22 års trænererfaring bag sig. Sammen med forlængelsen af kontrakten med cheftræneren, har også assistenttræner Sanne Mortensen forlænget samarbejdet med klubben. ”Vi er rigtig glade for at efterårets trænerteam fortsætter og har store forhåbninger til, at de kan fortsætte den positive udvikling for klubbens 1. hold” slutter Per Nørgaard, der ser frem imod forårets første turneringskamp d. 7 april på Sparekassen Thy Arena mod Varde.

 

FC Thy – Thisted Q starter træningen til den nye sæson op i uge 3, hvor de første to uger indbyder til åben træning, hvor alle der har lyst til at komme og prøve deres talent af ift. at spille kvalifikationsrækken i foråret er velkommen. For mere info om den åbne træning henvises til klubbens facebookside.

 

For yderligere information eller spørgsmål kontakt:

Formand for seniorudvalget Per Nørgaard Tlf. 23 33 65 60

Cheftræner Torben Overgaard                       Tlf. 51 32 63 49

 

For FC Thy – Thisted Q

Per Nørgaard