Åbne prøvetræninger i VSK Aarhus for ambitiøse spillere

0
2230
Aaben træning VSK Aarhus

VSK Aarhus inviterer til åbne prøvetræninger for de ekstra motiverede fodboldpiger, der har mod på nye oplevelser og udfordringer.

Af Marie Greve, VSK Aarhus

Er du U14-U18 spiller?

Er du ekstra motiveret til at prøve nye græsgange i et talentmiljø?

VSK Aarhus byder velkommen til alle motiverede og ambitiøse fodboldpiger, som i januar og februar måned har mod på at prøve kræfter med talentmiljøet i Aarhus Nord. Der er i opstartsperioden mulighed for, uforpligtende, at prøve kræfter med talentfodbolden på højeste plan i et miljø, og en klub, der har været med i dansk elite- og talentfodbold de sidste 15 år.

Stærkt talentudviklingsmiljø og gode samarbejder giver resultater

Siden januar 2016 har VSK Aarhus arbejdet med en ny og stærkere talentstrategi for de dygtigste piger i klubben, der betyder at VSK Aarhus har et stærkt talentudviklingsmiljø, der gennem årene har udviklet mange ungdoms -og A-landsholdsspillere.

Det vigtigste i VSK Aarhus’ træningsmiljø er et individuelt fokus, hvor den enkelte spiller bliver udfordret på alle parametre i sin udviklingsproces. Udover de fodboldmæssige kompetencer, finder klubben det essentielt, at vi er med til at rumme, og bakke op om, de forskellige udfordringer, man møder som talentspiller. Derfor har klubben tætte samarbejder med Elite Sports Akademi Aarhus, samt Risskov Efterskole, hvor vi kan sikre en tæt og gavnlig dialog mellem fodbold- og uddannelseslivet.

Så er du en talentfuld og ambitiøs spiller, der på sigt drømmer om, at spille på klubbens 3F-ligahold, kan det være nu, at du skal benytte muligheden for at udfordre dig selv i et nyt miljø.

Prøvetræning i fælles dialog med moderklubberne

Det er klubbens holdning, at prøvetræningen skal foregå i fælles dialog med moderklubberne, så vi i fællesskab sikrer, at spillerne matches på deres rette niveau.

Er du som træner, spiller eller forælder blevet nysgerrig på at høre nærmere, er du velkommen til kontakte  klubbens talentudviklingsansvarlige, Jens Djernes, på telefon 2023 3692 eller jensdjernes@hotmail.com eller udviklingsansvarlig Lars Brokær på brodt1@gmail.com eller 60628316.

Vel mødt i VSK Aarhus. Vi glæder os til at se dig. Læs mere om vores fodboldklub på www.vskaarhus.dk