Landsholdsspiller skifter til FC Nordsjælland / Farum Boldklub

0
1546

U17-landsholdsspilleren Laura Juul rykker fra Brøndby til FC Nordsjælland / Farum Boldklub

FC Nordsjælland fortsætter oprustningen, som skal gøre superligaklubben til en af landets bedste pige-kvindeklubber. Forleden meddelte FC Nordsjælland, at stortalentet Linnea Borbye er rykket til Farum, og nu er endnu et stortalent på plads i den ambitiøse klub. Det er U17-landsholdsspilleren Laura Juul, som er skiftet fra Brøndby til FC Nordsjælland / Farum Boldklub, hvor hun ligesom Linnea bliver en del af U18-truppen.

”Laura er den første pigespiller, som er flyttet ind på vores akademi. Det betyder, at hun bor på hotellet på Right to Dream Park og deltager i morgentræningen med FC Nordsjællands akademi-drenge, inden hun tager i skole,” fortæller Christian Taylor, som er Head of Women’s Football i FC Nordsjælland.

Han fortæller, at FC Nordsjælland / Farum Boldklub er godt i gang med at opbygge et stærkt U18-hold. Målet er at få licens til U18 DM ligaen allerede fra næste sæson. Derfor er tilgangen af en eller flere landsholdsspillere vigtig, da det er et krav for at få ligalicens, at der spillere på holdet, der inde omkring DBU-holdene.

”Jeg synes det går rigtig godt sportsligt. Vi er ved at få sammensat et hold, der består af en god blanding af spillere, der kommer mange steder fra. Samtidig er vi ved at få sammensat en god U16- og U14-trup,” siger Christian Taylor.

”Vi har holdt nogle åbne træninger, hvor vi få har fået en række interessante spillere ind, og vi har fået mange henvendelser fra klubber, som vil lave samarbejdsaftaler,” siger Christian Taylor, som blandt andet har fået en aftale i hus med Ølstykke FC, der bliver satellitklub for FC Nordsjælland.

Den nyeste tilgang, Laura Juul, har spillet tre U16- og tre U17-landskampe og scoret ét landskampsmål. Det skete i en kamp mod Belgien i august, hvor Danmark slog Belgien 2-0.