To finalesejre til BGI akademiet

0
1907

To hold fra BGI akademiet vandt finalerne ved weekendens Inde DM kvalifikationsstævner for efterskoler i Jylland Øst. Både skolens Pige A og Pige B hold vandt

Af BGI akademiet

Weekenden på de største af årets ”Inde DM kvalifikationsstævner”, som også var regionsmesterskabet i Jylland Øst, hvor både drenge og piger fra 25 forskellige efterskoler dystede om både titlerne i A- og B-rækker, samtidigt med at stævnet galt kvalifikation til finalestævnet senere på foråret.
BGI akademiets fodboldpiger var suveræne i deres puljespil, hvor Pige A vandt alle deres kampe med en samlet målscore på 22-2, og Pige B fik også maksimum point med en målscore på hele 39-0.

Herefter var der dømt ”vind eller forsvind” kampe fra kvartfinalen og fremefter.

I pige A-rækken vandt BGI kvartfinalen med hele 7-0, inden det i semifinalen blev til en sikker 3-0 sejr over Vejle, hvorefter holdet i finalen mødte Hou, som i deres semifinale havde besejret Himmerlandcentrets Idrætsefterskole. BGI-pigerne spillede en både flot og disciplineret finale med flere flotte mål, hvilket resulterede i en sikker 5-1 sejr over hold, hvorefter holdet kunne juble over titlen som regionsmestre og et DM-finalestævne senere på året.

Pige B vandt deres kvartfinale med 3-1 over Himmerlandscentrets Idrætsefterskole, inden det i semifinalen gik ud over Vojens Idrætsefterskole, som blev besejret sikkert med 5-0. I finalen var BGI-pigerne bedst på bolden og styrede finalen spillemæssigt, hvilket gav en sikker 3-0 sejr, hvorefter pigerne efterfølgende kunne juble over både regionsmesterskabet og ”The double” til det store efterskolestævne, som i øvrigt blev afviklet i en fantastisk atmosfære med masser af god fodbold på banerne og med masser af heppekor for fuld udblæsning, hvor især to efterskoler bemærkede sig i kampen om årets tilskuerpokal, som Mariager Efterskole vandt knebent foran Aarhus Efterskole.

Pige A: Øverst fra venstre Ida Valentin (BSF), Sanne Dam (Team 10) og Freja Winther (KoldingQ) Nederst fra venstre: Sofie Berghold (OdenseQ), Ea Rasmussen (KoldingQ) og Andrea Hauge (Team 10) – Fraværende på foto: Mathilde Sterndorff (KoldingQ)

Pige B: Øverst fra venstre Sofie Felden (VSK Aarhus), Katrine Stald (Vejle B) og Andrea Fallesen (Vejle B) Nederst fra venstre Stine Balling (AaB), Therese Elmhoff (Ringsted) og Josefine Nygaard (Hammel) Fraværende ved fotografering: Arisha Marif (Skanderborg B)