U19 landsholdsspiller skifter til BSF

0
1803

BSF opruster 3F Liga truppen med U19 landsholdsmålmanden Josephine Madsen, der skifter til klubben fra FC Damsø.

Af BSF

BSF forstærker 3F Liga truppen med U19 landsholdsmålmanden Josephine Madsen, der skifter FC Damsø og tilværelsen ud i 1. division ud med 3F Liga fodbold hos klubben fra Ballerup.

Josephine Madsen er 18 år gammel og har spillet på DM-niveau i Brøndby, men skiftede i sommers til FC Damsø, hvor hun i efteråret har spillet 1. division. Derudover er Josephine Madsen på U19 landsholdet, hvor hun i efteråret stod EM-kvalifikationskampene mod Rumænien og Slovakiet.

”Jeg ser det som et skridt op i min karriere. Jeg har været rigtig glad for at være i FC Damsø og har fået min fodboldglæde tilbage, men 3F Liga er noget andet end 1. division, og jeg føler, at det er det rigtige skridt for mig og min fodboldkarriere både på kort og lang sigt at komme til BSF,” fortæller Josephine Madsen.

”BSF har igennem mange år udviklet mange talenter, og mange af de spillere der kommer på landsholdene fra Sjælland, de har været i BSF i løbet af deres karriere. Der er mange jeg har snakket med som har sagt gode ting om BSF og især talentudviklingen, og det har gjort mig helt sikker i mit valg.”

Hård konkurrence
I FC Damsø var Josephine Madsen med til at spille Vanløse-klubben til en fjerdeplads i 1. division, samt til en pokalkvartfinale, hvor OdenseQ fra 3F Ligaen venter senere på året. U19 landsholdsmålmanden skal nu forsøge at kæmpe sig på holdet i BSF.

Josephine Madsen bliver i BSF holdkammerat med en anden landsholdsmålmand, Naja Bahrenscheer, som BSF har hentet hjem fra Allsvenskan, nærmere bestemt IF Limhamn Bunkeflo. Naja Bahrenscheer står på U23 landsholdet og er i A-landsholdets bruttotrup til Algarve Cup.

”Jeg kan mærke allerede nu, at det er et højere niveau end jeg har været vant til i FC Damsø. Jeg ved hvor dygtig Naja er, så jeg får hård konkurrence, men jeg er sikker på, at det kommer til at gøre mig bedre som spiller – både mentalt og fodboldmæssigt,” siger Josephine Madsen og uddyber:

”Hver eneste gang jeg møder ind i klubben, så har jeg noget jeg skal kæmpe for, og det ser jeg frem til. Det betyder meget at være i et konkurrencemiljø. Jeg ved hvad Naja kan, og jeg kommer nu til at prøve at have en anden målmand at se op til, hvilket jeg glæder mig til, for jeg er sikker på at jeg kan lære meget af Naja.”

Spændende forår i vente
Josephine Madsen skal sammen med de øvrige 3F Liga spillere i BSF forsøge at kæmpe sig til en historisk god placering i klubbens historie. Pt., er klubbens bedste resultat en femteplads, men når slutspillet starter, så bliver det med den sjællandske klub som treer og dermed på medaljeposition.

Samtidig, så kan den 18-årige spiller også se frem til et forår, hvor U19 landsholdet skal forsøge at spille sig til EM, når der er Elite Round, sidste kvalifikationsrunde, i april måned – og eventuelt EM i juli måned i Schweiz.

”Jeg har selvfølgelig fulgt med fra sidelinjen, og det som BSF har opnået i grundspillet i 3F Ligaen i efteråret, det har været meget imponerende at se. Jeg vil selvfølgelig gerne ind og bidrage og bygge videre på det fundament, og være med til at jagte medaljer i 3F Ligaen i foråret.”

”Derudover, så glæder jeg mig selvfølgelig til Elite Round med U19 landsholdet. Her skal vi forsøge at gå hele vejen til EM, hvilket kommer til at kræve blod, sved og tårer, samt at vi præsterer på topniveau. Det bliver spændende for os alle, og det er jeg naturligvis topmotiveret for.”

BSF har nu 4 spillere på U19 landsholdet, som den 30/31. januar samles i Ikast. Udover Josephine Madsen er BSF også repræsenteret ved Sarah Jankovska, Dajan Hashemi og Pernille Larsen.