Flot BSF mål i velspillet træningskamp

0
997

BSF U18 Piger DM kom lørdag endelig i gang med kampe efter nogle uger med hård træning. Første opgave var Kvindeseniorholdet fra Greve Fodbold, der i foråret skal spille kvalifikation til 3F-Ligaen og derfor måtte forventes som en meget stor mundfuld for BSF pigerne.

Kampen blev en god og velspillet affære, hvor begge hold benyttede træningskampen til at prøve nye kræfter af. Men scoringerne udebliver i begge ender indtil det 74 minut, hvor Greve bringer sig foran. Spillet bølger frem og tilbage og BSF får skubbet spillet højere op. I det 84 minut kommer udligningen, da Rebeka Winther fra BSF sparker bolden i mål fra 30 meters afstand uden chancer for Greves målvogter. Efter to gode frisparksforsøg i kampen fra Rebeka viste hun på det tredje forsøg stor styrke og 1-1 på måltavlen.

.
Følg Pigefodbold i BSF på de sociale medier
Som en af de få klubber på Sjælland har BSF elitehold med i både 3F-Ligaen, U18 DM Ligaen, U18 Øst, U16 Øst og U13 Øst i foråret 2018. Følg eliteholdene og alle klubbens breddehold på de sociale medier FacebookInstagramTwitter og YouTube

Klubnyt | Ballerup-Skovlunde Fodbold | Af Michael Bank Weltz