B.93 får forstærkninger til kval-ligaen

0
1086

B.93 henter nye spillere til sit forsvar, midtbane og angreb, før kvalifikationsligaen starter

Af B.93 webredaktion

Der er flere nye ansigter på B.93´s kvindehold, når kvalifikationsligaen skydes igang i april. Den finske forsvarsspiller, Freja Lähteenmäki, har netop besluttet sig for at skifte fra Sundby Boldklub til B.93.

“Jeg har valgt B.93, fordi jeg synes godt om klubben, og jeg har samme målsætning som B.93 om at komme til at sikre oprykningen til 3F ligaen,” siger Freja Lähteenmäki. Hun har tidligere spillet i den højeste finske liga, i den svenske 1. Division og været udtaget til det finske ungdomslandshold.

“B.93´s hold har taget rigtig godt imod mig, og ser jeg virkelig frem til den nye sæson”.

Jessica Rodriguez, der er træner for B.93, hilser Frejas beslutnng om at skifte til Østerbro-klubben velkommen.

“Freja er en stærk forsvarsspiller, der har et fint overblik, og hun er rigtig god på bolden, så hun passer virkelig godt ind i den spillestil, vi vil spille i B.93,” siger hun.

Hun hilser det samtidig velkomment, at der også er kommet tilgang fra FC Damsø, hvor Hannah Holgersen og Samira Osman har besluttet sig for at slutte sig til 1.holdstruppen i B.93.

“Pigerne er meget motiverede. Vi træner fire gange om ugen, om fem uger tager vi på træningslejr i Barcelona, og vi glæder os til kunne præsentere den endelige trup indenfor de næste par uger,” siger Jessica Rodríguez, der selv tidligere har spillet i den spanske kvindeliga og været udtaget til det spanske fodboldlandshold.