Næsby-spiller skifter til Odense Q

0
960
Foto: Iver Tidemand

Den 20-årige forsvarsspiller Michella Østergaard skifter tilværelsen i 1. divisionsklubben Næsby ud med Odense Q og fodbold på højeste niveau.

Af Martin Vestergaard Jensen

Odense Q har været aktive i vinterpausen og fået en masse tilgang frem imod det kommende slutspil i 3F Ligaen. Nu kan fynboerne præsentere endnu en ny spiller, der er klar til at tørne ud for klubben.

Forsvarsspilleren Michella Østergaard skifter fra 1. divisionsklubben Næsby BK til Odense Q. En beslutning som er taget efter en længere periode i Næsby:

”Jeg har været rigtig godt tilfreds med at spille i Næsby, men jeg føler også, at jeg har endnu mere at give af, og derfor vil jeg gerne prøve at spille på et lidt højere niveau igen. Det er derfor, jeg vælger at prøve det af herude,” siger Michella Østergaard.

Den 20-årige fynbo har to U16 landskampe på CV’et. Hun spiller forsvarsspiller, og kan både spille back og midterforsvar, og ifølge hende selv kommer hun til at bidrage med et stærkt fighterhjerte til Odense Q holdet:

”Jeg føler, jeg er god til at tage initiativ og til at sparke andre spillere i gang, selvom det lyder lidt hårdt. Derudover har jeg et stort fighterinstinkt, og så kan jeg ikke lide at tabe. Så hvis jeg kan se, at det brænder på foran mål, er jeg klar til at ofre min højre arm for, at vi ikke indkasserer,” siger Michella Østergaard.

Odense Q’s næste vigtige opgave er den 24. februar, hvor de møder FC Damsø i pokalkvartfinalen.