Drømmeturen er startet!

0
1481

32-fodboldpiger fra Fortuna, Dana Cup Academy og en halv snes trænere og ledere har nu startet deres helt store oplevelsestur i det varme Florida. Mens klubkammerater og familien hjemme i Danmark går og fryser, skal pigerne igennem varmestrabadserne i Florida i de nærmeste dage.

Igennem de seneste tre år har Fortuna-pigerne sparet sammen til turen, mens spillere fra Dana Cup Academy får det betalt som en del af opholdet på akademiet. Turen kommer til at rumme træning, deltagelse i en turnering i Florida ved Fort Lauderdale – Weston Cup – og masser af oplevelser i det amerikanske.

Fortuna-flokken

Lørdag ankom Fortuna-rejseselskabet efter 12 timers flyrejse til Miami, og blev straks indkvarteret på Sea Beach Plaza Hotel og fik en tiltrængt om end kortvarig nattesøvn.

Søndagen benyttes til at ”komme ned på jorden”. Mandag, tirsdag og onsdag trænes der, ligesom pigerne skal ud at kigge lidt på tillokkende amerikanske butikker.
Torsdag bliver de danske fodboldpiger indkvarteret i amerikanske hjem i Weston, hvor de bor indtil turneringen er færdigspillet i weekenden.
Derefter skal pigerne på et mindre krydstogt på tværs af Mexicanske Golf, inden det efter 14 dage på tur, går hjemad igen til det kølige Hjørring.

Ankomst til hotellet

Den hurtige læser vil bemærke, at der mangler et par akademispillere på billedet. Rakel Sieker er udtaget til U16 landsholdets træningsturnering i England, hvor hun i stedet er rejst til fra d. 12-19 februar.
Tanja Løfshus har valgt at blive hjemme for at fokusere på træningen med Fortuna Hjørrings 3F-hold.