Storsejr i Hillerød sikrer pokalsemifinaleplads til KoldingQ

0
763

Søndag eftermiddag mødtes KoldingQ og Hillerød i kvartfinalen i pokalturneringen. Her blev det til en storsejr på hele 0-9 til udeholdet fra KoldingQ efter blandt andet hattrick af angriber Lotte Troelsgaard. Dermed er KoldingQ klar til semifinalen, som der trækkes lod om mandag den 26. februar.

Af Andrea Signe Trolle

Søndag klokken 12.30 blev der fløjtet op til kampstart i Hillerød. Modstanderne var det stærke 3F Liga hold KoldingQ, der havde krydset broerne og stod kampklar mod det gule hjemmebanehold Hillerød GI ved frokosttid. Men det blev til en hård fornøjelse for hjemmeholdet Hillerød, der efter kampens sidste fløjt måtte se sig slået 0-9 af et stærkt KoldingQ-hold, der kunne tage bussen hjem med semifinaleplads i bagagen.

Der skulle ikke gå mere end 13 minutter før KoldingQ fik første streg på måltavlen. KoldingQ-spiller Louise Dannemann Eriksen kom på måltavlen med sit mål til 0-1 efter assist af angriber Lotte Troelsgaard – og netop Lotte Troelsgaard fik også en stor rolle senere i kampen. Hun endte nemlig med at score hele tre mål og kunne derfor efter kampen fejre både en semifinaleplads og et hattrick.

Med søndagens sejr er KoldingQ direkte viderekvalificeret til semifinalen. Jydernes modstanderhold offentliggøres allerede mandag den 26. februar, hvor der trækkes lod om de to semifinaler klokken 12. De fire hold, som efter weekendens resultater har kvalificeret sig til semifinalen er:

  • KoldingQ
  • Brøndby IF
  • OdenseQ
  • VSK Aarhus