Boye og Troelsgaard på måltavlen for FC Rosengård

0
1263

Søndag spillede FC Rosengård mod Kristianstads DFF i Svenska Cupen og her var det især holdets danske profiler, som kom i fokus. Både danske Simone Boye og Sanne Troelsgaard kom på måltavlen og var med til at sikre FC Rosengaard en sejr på 3-2.

Af Andrea Signe Trolle

Landsholdsspillerne Simone Boye og Sanne Troelsgaard var kampklar søndag eftermiddag, hvor deres svenske hold FC Rosengård tog imod Kristianstads DFF i det svenske gruppespil i Svenska Cupen.

Der skulle ikke mere end tre minutter før Simone Boye fik udmærket sig, da hun sendte hjemmeholdet i front med 1-0 ved en dødboldsituation. Efterfølgende fik modstanderne udlignet til 1-1, men i 36’ minut fik de danske spilleres holdkammerat Anja Mittag igen sendt hjemmeholdet foran med sit mål til 2-1.

Igen fik Kristianstads DFF udlignet, men det ville den danske landsholdsprofil Sanne Troelsgaard ikke gå med til. Hun fik derfor igen sendt sit hold i front med 3-2 efter 68 minutter, hvilket også blev kampens slutresultat og dermed er FC Rosengaard vinder af gruppespillet i den svenske liga og videre til semifinalerne.