Brøndby og Kolding sejrede i pokalsemifinaler

0
907

Det blev ikke til nogen overraskende resultater i lørdagens to pokalsemifinaler, hvor det blev Brøndby og Kolding, som kunne tage hjem med sejre i bagagen. Dermed ligger de to hold bedst i forhold til de to returopgør, som spilles lørdag den 17. marts.

Af Andrea Signe Trolle

Lørdag eftermiddag stod der pokalsemifinaler på programmet, hvor KoldingQ havde taget imod Odense Q til et opgør, der startede klokken 13 og kun to timer senere blev der fløjtet op i Brøndby, hvor modstanderne var VSK Aarhus.

Men det blev ikke til nogen overraskende resultater, hvor det som forventet blev KoldingQ og Brøndby, som trak de længste strå. I Kolding blev det til en 3-2 sejr til hjemmeholdet, hvor især Kolding-spiller Rachel Lee Hoekstra gjorde sig positivt bemærket med sine to mål i et ellers tæt opgør, hvor Odense Q flere gang fik drillet hjemmeholdet.

I Brøndby det det til en 2-0 sejr til hjemmeholdet på mål af Ria Ôling og Maria ’Mini’ Hovmark. Men intet er helt sikkert endnu, fordi allerede om en uge mødes KoldingQ og Odense Q, samt Brøndby og VSK Aarhus igen i returopgør i DBU pokalsemifinalen og først efter disse kampe er de to finalehold på plads.