Kamilla Karlsen: Vi skal være fuldt fokuserede på opgaven

0
1084

OPTAKT: Brøndby IF Women møder VSK Aarhus lørdag i den ene af de to pokalsemifinaler. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med den unge Brøndby-forsvar Kamilla Karlsen forud for den vigtige kamp:

Af Solveig Valbjørn

Brøndby tager lørdag eftermiddag imod VSK Aarhus i det første opgør om en plads i pokalfinalen. Brøndby slog rivalerne fra Fortuna Hjørring ud i kvartfinalen, mens VSK gik sikkert videre efter en storsejr på 5-0 over Varde.

Men nu gælder det semifinalen, og det bliver en ægte pokalkamp med en masse fight, mener Brøndby-spilleren Kamilla Karlsen:

“Jeg tror det bliver en meget spændende kamp, med en masse interne nærkampe og en masse fight. Jeg håber selvfølgelig på, at vi får scoret en masse gode mål,” fortæller Kamilla Karlsen.

Mange afsted med landshold

Brøndby har haft hele ti spillere afsted på diverse landsholdsopgaver i La Manga, i Algarve og på Cypern. Men Kamilla Karlsen tror på, at holdet kan sikre en finaleplads, selvom der ikke har været mange spillere til træning i de sidste par uger:

“Vores chancer får en finaleplads spår jeg som gode, hvis vi er klar og hurtigt finder tilbage til vores eget spil. VSK har nogle rigtig gode spillere iblandt, så vi skal være fokuserede – men så tror jeg også på vi kan vinde, ” siger Kamilla og fortsætter:

“Jeg tror dog at det kommer til at have en lille betydning, at vi har haft en masse spillere med landsholdene, som desuden har spillet en masse. Men vi skal nok blive klar allesammen og tror ikke der går mange minutter, før vi har fundet tilbage til vores Brøndby-spil,” afslutter hun.

De to semifinaleopgør spilles som følger:

Lørdag d. 10. marts

Kolding Q – Odense Q

Kampstart: 13:30

Spillested: Mosevej Kunstgræsbane, Kolding

Brøndby IF – VSK Aarhus

Kampstart: 15:00

Spillested: Brøndby Stadion Kunstgræs

 

Lørdag d. 17. marts

Odense Q – Kolding Q

Kampstart: 13:00

Spillested: Marienlystcentret Kunstgræs, Odense

VSK Aarhus – Brøndby IF

Kampstart: 13:00

Spillested: Kunstgræsbanen Vejlby/Risskov Centret