BSF med god sæsonstart i U18 DM Ligaen

0
1298
Team Viborg - BSF

Fra første fløjt stod der BSF på det meste i sæsonpremieren mod Team Viborg i U18 DM Ligaen. Der blev spillet hurtigt og med mange stationer, hvilket satte hjemmeholdet under pres. Dette gav også resultat allerede efter 6 minutter, da BSF bragte sig foran 0-1 efter et hjørnespark.

BSF fortsatte presset og i det 13 minut bragte BSF sig foran med 0-2. En stilling der holdt frem til pausen. I 2.halveg kom hjemmeholdet længere frem på banen, dog uden at skabe de helt store chancer. BSFs defensive organisation spillede en flot kamp og havde den rette tålmodighed kampen igennem. Viborg fik dog et godt gennembrud i højre side og et øjebliks uopmærksomhed betyder reducering 1-2 og så var opgøret åbent igen.

De central folk hos BSF arbejdede hårdt og holdets markeringsarbejde var bedre end længe set. Samtidig har BSF mange dygtige afsluttere i truppen og efter et genpres bragte BSF sig foran 1-3 i det 59 minut. Målet tog pusten fra et godt kæmpende Viborgmandskab og dette benyttede BSF sig af med yderligere to scoringer indenfor blot 3 minutter og bragte sig på 1-5, som også blev kampens resultat.

Rundens øvrige resultater:
AaB – Varde 2-3
IF Lyseng – B 93 4-0
KoldingQ – Fortuna Hjørring 3-3
Team OdenseQ – Vildbjerg 2-2
FC Thy Piger/Skyum – Brøndby UDSAT

Følg Pigefodbold i BSF på de sociale medier

Som en af de få klubber på Sjælland har BSF elitehold med i både 3F-Ligaen, U18 DM Ligaen, U18 Øst, U16 Øst og U13 Øst i foråret 2018. Følg eliteholdene og alle klubbens breddehold på de sociale medier FacebookInstagramTwitter og YouTube

Klubnyt | Ballerup-Skovlunde Fodbold | Af Michael Bank Weltz, Klubkommunikation.dk (foto: Job breitner)