FC Helsingør udvider klubben med pigehold

0
1412

Nu skal der også til at være pigefodboldspillere på træningsbanerne i Helsingør. Superligaklubben FC Helsingør udvider nemlig klubben ved at starte pigehold i U13-U16 årgangene, men ambitionen på sigt er elitehold og 3F liga.

Af Andrea Signe Trolle

Så er der endnu engang spændende nyt på pigefodboldfronten i Danmark! Superligaklubben FC Helsingør har netop besluttet på et bestyrelsesmøde, at de vil udvide klubben med pigehold, der skal bygge på samarbejdet mellem Snekkersten, Espergærde og Hornbæk. På klubbens hjemmeside fortæller bestyrelsesformand Finn Moseholm følgende om beslutningen:

”I første omgang er det planen, at vi skal opbygge et solidt fundament for pigefodbold i hele regionen, og bygge videre på det imponerende stykke arbejde der allerede er blevet lavet i vores moder- og samarbejdsklubber. Arbejdet med at finde en talentchef på pigeafdelingen er allerede sat i gang. Nu skal vi bare ud og finde den rette person til jobbet. Der er ikke nogen tvivl om, at pige- og kvindefodbolden er i nærmest eksplosiv vækst i disse år, og den udvikling har vi haft et meget stort ønske om at bakke op om,” siger Finn Moseholm til FC Helsingørs hjemmeside.

Det vil i første omgang være pigehold i årgangene U13-U16, som skal repræsentere FC Helsingør, men allerede fra næste sæson vil klubben udvide med endnu flere hold. Der er i den forbindelse også en ambitiøs målsætning om, at FC Helsingør på sigt skal have en eliteafdeling og også være repræsenteret i 3F-ligaen.