Odense Q-assistent: Vi skal vise, hvad vi kan udrette sammen

0
886
Foto: Iver Tidemand

Odense Q tabte i weekenden med 1-0 til BSF i den første kamp i 3F Ligaens slutspil. I morgen spiller de deres anden kamp, og det sker, når førerholdet fra Fortuna Hjørring gæster Odense. Steen Hansen, der er assistent for fynboerne, fortæller her, hvad han forventer at se fra Odense Q-holdet i kampen mod Fortuna Hjørring.

Af Martin Vestergaard Jensen

Da grundspillets sidste kamp var spillet stod det klart, at Odense Q for første gang havde kvalificeret sig til slutspillet i 3F-Ligaen efter en sæson, hvor man formåede at holde Vejle og Varde bag sig. Det skete til stor jubel i den fynske lejr.

I weekenden startede slutspillet så i 3F Ligaen, da BSF kom på besøg. Sjællænderne vandt en kneben sejr på 1-0 efter et mål af Amalie Thestrup efter hjørne i en ellers tæt kamp.

I morgen er det dog en modstander af en anden kaliber, der venter fynboerne, når førerholdet fra Fortuna Hjørring drager til Odense. Generelt har fynboerne et hårdt startprogram i slutspillet, hvor de i de tre første kampe møder grundspillets top tre. Det synes Steen Hansen, der er assistent i Odense Q, også er et vanskeligt startprogram:

”Som udgangspunkt ser det rigtig hårdt ud, men i forhold til at lære er det måske meget godt, at vi starter ud med tre hjemmekampe mod nogle meget stærke modstandere. Vi kan øve os i trygge rammer, og nogle af de spillere, som ikke har prøvet det før, kan mærke niveauet og tempoet helt oppe i toppen af dansk kvindefodbold,” siger han.

Ifølge Steen Hansen er det vigtigt, at Odense Q-holdet ikke mister modet i processen, da der er et stort potentiale i truppen:

”Vi skal være helt, helt klar over, at vi skal finde den læring, der gør, at vi ikke mister modet over de første kampe. Vi lægger hele tiden på vores spil, og det kan og skal vi blive ved med at bygge på. Vi har et kæmpe potentiale med det her hold, og der er det bare vigtigt, at man ikke mister modet i processen,” siger Steen Hansen.

Han har også nogle helt klare forventninger til, hvad han forventer at se fra holdet i morgen:

”Jeg forventer at se nerve, indstilling og sammenhold samt glæden ved at spille fodbold. Vi skal gå ind og vise, hvad vi kan udrette sammen, og så skal vi kunne gå fra kampen med en oplevelse af, at vi har rykket os som hold,” siger Steen Hansen

Odense Q-mandskabet spillede sig også i pokalsemifinalen i denne sæson. Her blev det dog til et samlet nederlag over to kampe til Kolding Q.

Kampen mod Fortuna Hjørring spilles i morgen (Skærtorsdag) kl. 16.15 ved Marienlystcentret i Odense.