Fire U18 DM debutanter i lørdagens Brøndbysejr

0
920

Lørdag eftermiddag bød på to U18 DM kampe, hvor blandt andet Brøndby tog imod Team Viborg og det blev en sejr til hjemmeholdet på 1-0. Her blev det til hele fire debuter for Brøndby-holdet, hvoraf én af debutanterne var Mille Hoe-Hansen. Hun har taget en snak med FODBOLD FOR PIGER – læs med her.

Af Andrea Signe Trolle

Efter sidste weekends U18 DM kamp mellem FC Thy Piger – Skyum og Brøndby IF blev udsat, så var Brøndby lørdag eftermiddag klar til forårssæsonens første kamp i U18 DM ligaen. Modstanderen var Team Viborg, der var taget den lange tur til Sjælland for at stå kampklare klokken 13, hvor kampen blev fløjtet i gang.

Det blev til gengæld hjemmeholdet Brøndby, der trak kampens længste strå. Med et mål af profilen Sille Tvede i det 57’ minut kunne hjemmeholdet sikre sig en sejr og tre point i rækken, der holder dem på en femteplads i rækken.

Brøndby udnyttede dagens kamp til at give spilletid til hele fire debutanter. Blandt dem var Mille Hoe-Hansen, der både er stolt og glad for at få debut for DM-holdet:

”Det var en rigtig stor og fed oplevelse at få lov til at få debut for U18. Jeg er fint tilfreds med både min egen og holdets præstation, og vi kæmpede især godt i første halvleg. Efter kampen var vi alle glade og råbe sejrsråb, så hele klubben kunne høre os,” fortæller Mille, der fik de sidste ti minutter af kampen i sin debut.

I lørdagens andet U18 DM opgør mødtes Fortuna Hjørring og Team Odense Q og her blev det til en 2-1 sejr til Fortuna Hjørring.