Jysk Mesterskab til Skødstrup U13 piger

0
1704

Skødstrup U13 piger var i weekenden til Jysk Mesterskab. Truppen var repræsenteret både i A- og B-rækken og sejrede i A-rækken

Af Skødstrup sf – Morten Larsen

KLUBNYT –  I weekenden blev der spillet Jysk Mesterskab for U13 i Frederiks. Skødstrup var flot repræsenteret i såvel A- som B-pulje. I B-puljen var Bov og Dybbøl forholdsvis suveræne og endte også i finalen. Skødstrup måtte efter en weekend hvor marginalerne ikke var på deres side tage til takke med en 6. plads. I A-puljen startede Skødstrup ligeledes meget usikkert og uden at have marginalerne på deres side. Så efter en lørdag med en enkelt sejr og 3 nederlag på 3-4, var håbet for en plads i slutspillet yderst spinkelt. Men både held og spil vendte søndag hvor holdet dels selv gjorde rent bord med 3 sejre i 3 kampe, flaskede de andre resultater sig således at holdet endte på en 4. plads og dermed sikrede sig en semifinale plads. Her mødte holdet AAB i en intens og flot kamp som blev afgjort til Skødstrups fordel i de sidste sekunder. I den anden semifinale måtte Mejrup se sig slået af Oksbøl. Det var således revanche tid for Skødstrup der lørdag måtte se sig slået af Oksbøl. Finalen blev dog vundet 3-2 efter en 3-0 føring, men hvor det lykkedes Oksbøl at skabe spænding til sidst med 2 scoringer i de sidste minutter.

Stor tak til arrangøren for et godt og velorganiseret stævne, men ikke mindst stor tak til samtlige modstandere i begge puljer for en god weekend med mange velspillede og spændende kampe. Særlig tak til Mejrup og Grenå for deres flotte indstilling og adfærd, samt nogle gode kampe. Netop disse 2 hold lykkedes det ikke de Jyske Mestre fra Skødstrup at besejre i denne weekend.