Ny spiller hos SønderjyskE`s 1. div. kvinder

0
2191
Emilie Kubicki

2 debutanter hos SønderjyskE`s 1. div. kvinder

Af Haderslev Fk pige/kvindeafdeling

SønderjyskE har optil sæsonstart fået tilgang af den 18 årige Emilie Kubicki

Emilie Kubicki er dygtig midtbanespiller, der kommer med meget speed og fysik

Cheftræner Kim Hansgaard udtaler, ”Emilie ny tilgang fra Løjt IF`s ny oprykkede Serie 1 hold, her var hun en dominerende midtbane spiller og nu søger hun nye udfordringer på højere niveau”. Og han fortsætter, ”hun er dygtig, fysisk stærk midtbanespiller, der kommer med meget drive og energi, jeg har store forventninger til, at vi kan videreudvikle Emile”.

I vinterens løb gav det ligeledes debut til Louise Hald fra Haderslev FK`s U16 piger, ”Louise er en talentfuld forsvares spiller, der er gået hele vejen fra vores Haderslev Elite Talentklasser og det er planen, at hun skal fortsætte på Haderslev Idrætsakademi, vores nye pigefodbold linie” slutter Kim Hansgaard.

Louise Hald

SønderjyskE ønsker begge piger tillykke med debuten i lyseblåt.