Overblik: Resultaterne fra første runde i 3F Liga-slutspillet

0
959

Første runde i 3F Ligaens slutspil blev i denne weekend afviklet, og det gav sejre til Brøndby, BSF og Fortuna Hjørring.

Af Solveig Valbjørn

Det endte med at blive tre tætte opgør i slutspillets runde nummer et, dog uden de helt store overraskelser, da de nuværende top-tre hold BSF, Brøndby og Fortuna Hjørring hver fik tre point ind på kontoen. Læs om kampene her:

Ria Ôling sikrede Brøndby-sejr

VSK Aarhus – Brøndby IF Women: 0-1

Brøndby fik 3 vigtige point med hjem fra Århus, da de lørdag vandt 1-0 over et velspillende VSK Aarhus-hold. Kampens ene mål blev scoret af den finske midtbanespiller Ria Ôling, da der var spillet 31 minutter. Cheftræner for VSK Henrik V. Andersen var på trods af nederlaget tilfreds med holdets indsats efter kampen:

“Jeg står både tilbage med en ærgrelse over en tabt kamp, men også med en stolthed over vores præstation i dag, da jeg synes vi spiller en rigtig god kamp. Vi sætter to helt nye spillere ind i startopstillingen, og de leverer en fremragende indsats, ligesom resten af holdet gør. Så på baggrund af det er jeg godt tilfreds.” siger han til klubbens facebookside.

 

BSF bevarer tredjeplads efter tæt opgør

Odense Q – BSF: 0-1

Odense Q tabte lørdag hjemme mod BSF. Gæsterne sad på spillet, men Odense Q holdte fast indtil det 60’ minut, hvor et hjørnespark til BSF landede for fødderne af Simone Rydahl som skød på mål fra kanten af feltet, hvorefter Amalie Thestrup fik sidste fod på bolden og scorede til slutresultatet 1-0.

Skuffelsen var derfor til at mærke hos Odense Q efter kampen, fortæller anfører Tenna Kappel til Fyens Stiftstidende:

“Jeg synes, vi er farlige på standardsituationer, men i det åbne spil er vi for upræcise i vores afleveringer. Vi får et par chancer, men så får de sådan et møgmål.Vi havde talt om at stå godt i kæderne, og det forløb meget fint, men vi spiller med for mange lange bolde, og vi har svært ved at sætte noget sammen.”

Sikker sejr til Fortuna Hjørring

Fortuna Hjørring – KoldignQ: 3-1

Fortuna Hjørring kom godt fra start i kampen om medaljerne,  da de søndag vandt 3-1 over KoldingQ på hjemmebane. Fortunas tre mål blev scoret af Caroline Rask, Karen Holmgaard og Karoline Smidt Nielsen, mens Mille Gejl stod for reduceringen. Kampen gav debut i 3F Ligaen til Koldingq-spillerne Kamilla Ørskov og Rachel Hoekstra.

 

Stillingen efter første runde: