Odense Q-anfører: Vi har alt at spille for

0
973
Foto: Iver Tidemand

Odense Q tabte det første semifinaleopgør i pokalturneringen imod Kolding Q. Lørdag venter returopgøret mellem de to klubber, når Koldingenserne kommer på besøg i Odense. Anfører for Odense Q, Tenna Kappel, kommenterer på holdets chancer for avancement til finalen.

Af Martin Vestergaard Jensen

I lørdags blev det første semifinaleopgør i kvindernes pokalturnering spillet. På forhånd lå favoritværdigheden hos henholdsvis Kolding Q og Brøndby som også begge endte med at vinde deres opgør. I Kolding kom sejren på 3-2 over Odense Q dog først i hus i det 94. minut efter en lige kamp mod fynboerne, som to gange i kampen havde kæmpet sig tilbage efter at være kommet bagud.

Ifølge Tenna Kappel, der er anfører for Odense Q, så var det også en meget lige kamp, som udspillede sig i Kolding:

”Jeg synes egentlig, at kampen er meget lige langt hen ad vejen. Kolding sidder meget på bolden de første 20-25 minutter, men derefter synes jeg, at vi kommer godt ind i kampen og spiller en virkelig god første halvleg. Vi får spillet vores eget spil, og vi tør holde på bolden. I anden halvleg får vi ikke bygget spillet op på samme måde, men vi formår alligevel at kæmpe os tilbage og få scoret til 2-2. Og så er det selvfølgelig bare ærgerligt – meget ærgerligt – at de får det sidste mål i overtiden. Nu skal vi bare se fremad, så vi kan få den sejr i weekenden,” sig Tenna Kappel.

Odense Q spillede sig i semifinalen efter et dramatisk kvartfinaleopgør imod FC Damsø, der først blev afgjort på straffesparkskonkurrence efter 120 minutters intens fodbold. Kolding Q derimod sejrede sikkert i Hillerød, hvor det blev til en storsejr på 9-0.

Ifølge Odense Q-anføreren så er der en masse positivt at tage med videre fra det første opgør i semifinalen:

” Vi står sammen 100 %, og det kan man se ude på banen. Ellers havde vi heller ikke kunnet sikre os så godt et resultat inden returopgøret. Så tager vi også med videre, at vi har masser af godt spil, og at vi scorer to mål. Det viser bare, at vi godt kan spille os frem til chancer mod et tophold som Kolding;” siger Tenna Kappel.

Hun er ikke i tvivl om, hvad hun håber, der sker lørdag:

” Vi har alt at spille for, og det skal vi gå ud og vise i returen på lørdag, så vi forhåbentlig kan sende dem hjem med et nederlag,” siger Tenna Kappel.

At have returuopgøret på hjemmebane er specielt, og det glæder Tenna Kappel og resten af Odense mandskabet sig meget til:

” Det bliver super fedt at spille på hjemmebane, og det bliver godt for holdet at få så afgørende en kamp i benene, specielt for de unge spillere, som ikke har prøvet det før,” siger Tenna Kappel.

I det andet semifinaleopgør gæster Brøndby det Aarhusianske, når de møder VSK Aarhus i returopgøret. Det første opgør mellem de to hold endte med en 2-0 sejr til Brøndby.

Returopgørene i semifinalerne spilles som følger:

Lørdag d. 17. marts

Odense Q – Kolding Q
Kampstart: 13:00
Spillested: Marienlystcentret Kunstgræs, Odense

VSK Aarhus – Brøndby IF
Kampstart: 13:00
Spillested: Kunstgræsbanen Vejlby/Risskov Centret