Er du den næste, vi skal have på besøg?

0
1081

I disse dage bor og træner 15-årige Julie fra Bergen i Norge på akademiet.

Af Dana Cup Academy

På Facebook har vi tidligere fortalt om Lærke, som var heroppe for at prøve at level som akademispiller i nogle dage med henblik på at starte til næste sæson.
I løbet af vinterperioden har interessen været stor, og vi har både haft spillere på rundvisning, til prøvetræning og på prøveophold, og vi har haft en del på besøg. 

Tirsdag morgen ankom Julie, og hendes mor, til Hjørring. Julie blev indlogeret i akademiværelse #7, mens hendes mor flyttede ind på Dana Cup SportsCenter.
Tirsdagen stod på rundvisning efterfulgt af frokost på kontoret med alle medarbejderne, og blev afsluttet med en tidlig træning med Line, Laura, Sandra samt Frida fra U18-holdet. Træningen bestod af en masse skud, så Julie havde rig mulighed for at holde varmen i den danske forårs-kulde.

Skolesystemet i Danmark er ikke helt det samme, som i Norge, så onsdag formiddag besøgte vi både Hjørring Handelsskole og Hjørring Gymnasium & HF for at høre om deres forskellige muligheder og tilbud.
Onsdagstræningen var erstattet af intern kamp mellem U16 og U18 på kunstgræsbanen, hvor Julie stod for U18-holdet.

I dag (torsdag) udnytter Julie, at vi har Vandhuset- Hjørring Park Vendia beliggende lige ved siden af akademiet, og senere står den på både træning med U18 og målmandstræning med Sandra.

Julie skal tidligt op i morgen, for morgentræningen i Goal Station starter allerede 07.30 og efterfølges af en times fysisk træning med vores fysiske træner, Lars.

Når Julie fredag eftermiddag vender snuden mod Norge håber vi, at hun rejser hjem med en masse gode oplevelser og indtryk i baggagen. Hvem ved … måske får vi hende at se igen.

Er du den næste, vi skal have på besøg?