BSF er kommet godt fra land med konceptet “Samarbejdsklubber”

0
1602
BSF Teknikskole

Siden august 2017 har Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) haft fokus på at etablere et struktureret samarbejde med de omkringliggende klubber samt klubber, der kan se en ide i at få etableret et sådan samarbejde og på denne måde kunne sætte større fokus på netop kvinde- og pigefodbolden i deres egen klub.

Samarbejde med Sengeløse Fodbold og Hekla
Siden august 2017 er der foreløbig indgået samarbejde med pigeafdelingerne hos Sengeløse Fodbold og Hekla. 

John Froman, Talentudviklingschef i BSF evaluerer på konceptet “Samarbejdsklubber”. 

Hvad består et klubsamarbejde af? 
En af grundstenene i klubsamarbejde er muligheden for at tilbyde spillere fra disse klubber en mulighed for at deltage i BSFs fodboldakademi, der blandt andet tager udgangspunkt i træning på BSF Teknikskole om fredagen.

John Froman, Talentudviklingschef BSF:
“Foruden træning med spillere fra andre klubber og dygtige trænere er det målsætningen at stimulere det enkelte talent yderligere, hvilket oftest kan være svært i de mindre klubber.

Samarbejdsklubberne tilbydes også at få besøg af spillere fra BSF, der både vil træne men også fortælle pigerne deres fodboldhistorie og på den måde skabe endnu mere appetit og fodboldnysgerrighed for pigerne.

Som samarbejdsklub tilbydes de yngste spillere i klubben mulighed for at være indløbspiger til 3F Ligaens hjemmekampe, mens de ældre piger tilbydes muligheden for at være boldpiger.

Som samarbejdsklub med BSF har man ligeledes mulighed for at kunne benytte sig af vores forskellige projekter eksempelvis ”Hånd i hånd med din fodbold og uddannelse”  – et projekt vi har fået etableret i 2017. Projektet giver alle spillere fra 7 klasse og til og med gymnasium og andre videregående uddannelser mulighed for morgentræning”.

Du kan læse mere om konceptet her

Følg Pigefodbold i BSF på de sociale medier
Som en af de få klubber på Sjælland har BSF elitehold med i både 3F-Ligaen, U18 DM Ligaen, U18 Øst, U16 Øst og U13 Øst i foråret 2018. Følg eliteholdene og alle klubbens breddehold på de sociale medier FacebookInstagramTwitter og YouTube

Klubnyt | Ballerup-Skovlunde Fodbold | Af Michael Bank Weltz, Klubkommunikation.dk