32 mål scoret i U18 DM i weekenden

0
920

I en weekend uden kampe i 3F ligaen grundet Pokalfinalen har der været godt gang i U18 DM Ligaen, hvor hele 32 mål er blevet scoret på en weekend. En af rundens helt store sejre kom til Vildbjerg SF, der fik en sejr på hele 8-3 over IF Lyseng. Derudover overraskede B93, da de tog tre point med hjem fra Aalborg lørdag eftermiddag, mens også FC Thy Piger – Skyum slog Team Viborg 3-1. Læs om alle rundens kampe her:

Af Andrea Signe Trolle

Intet mindre end 32 mål er blevet scoret henover weekenden i U18 DM Ligaen – en weekend, der har budt på fem kampe, hvor hold fra Jylland, Fyn og Sjælland mødtes på kryds og tværs.

Det store målshow startede allerede lørdag i Vildbjerg, hvor hjemmeholdet Vildbjerg SF tog imod IF Lyseng klokken 13. Men det blev ikke en rar fornøjelse for gæsterne, der måtte gå til pause bagud 5-2. Det blev heller ikke bedre i anden halvleg, hvor Vildbjerg igen var skarpe og efter dommerens sidst fløjt kunne Vildbjerg fejre en sejr på hele 8-3.

På samme tid var der gang i kampen i Brøndby, hvor pigerne fra Vestegnen mødte Team OdenseQ. Her blev det ikke overraskende til en 0-4 sejr til ligaens nuværende 2’er, Team OdenseQ. Det mest overraskende resultat lørdag eftermiddag kom to timer senere i Aalborg, hvor AaB mødte B93. Her kunne B93 gå fra banen med en sejr på 3-5, hvilket er holdets femte sejr i turneringen.

Søndag eftermiddag bød på to kampe i U18 DM. I Ballerup måtte hjemmeholdet BSF se sig slået af et stærkt Fortuna Hjørring-hold, der slog BSF 1-4.  Men i Nordjylland kom søndagens overraskende resultat, hvor FC Thy Piger – Skyum slog Team Viborg 3-1, hvilket er holdets tredje sejr i turneringen.