Brøndby holder infomøde om samarbejdsklubnetværk

0
825

Søndag den 6. maj afholder Brøndby IF et infomøde for potentielle klubber, der er interesserede i at indgå et samarbejde med Brøndby IF. Programmet for dagen står blandt andet på diverse præsentationer af de mulige samarbejdskonstellationer og så afsluttes arrangementet med Brøndby – Fortuna Hjørring på bane 2 i Brøndby. Læs mere her:

Af Andrea Signe Trolle

Kunne din klub være interesseret i at samarbejde med en af Danmarks største kvindeklubber? Så er der mulighed for at komme tættere på den vision, når Brøndby afholder infomøde om samarbejdsklubnetværk søndag den 6. maj.

Dagen starter kl. 10.30 i Roma Lounge på Brøndby Stadion, hvor arrangør Steen Jørnæs vil præsentere trænere og personalet omkring samarbejdet. Derefter vil der være et par oplæg om de kommercielle og sportslige muligheder ved et samarbejde med Brøndby IF. Det omhandler også informationer om trænerudvikling- og uddannelse, spillerudvikling og oplevelser, som et klubsamarbejde med Brøndby IF kan indeholde. Alle klubber er velkomne til mødet.

På Brøndbys hjemmeside fremgår det, at programmet for dagen er følgende:

10:30 – Velkomst i Roma Lounge på Brøndby Stadion v. Steen Jølnæs og præsentation af trænere og personale omkring samarbejdet
10:45 – Præsentation af samarbejdet og mulighederne
11:15 – Præsentation af sportslige muligheder og filosofi
11:30 – Spørgsmål til samarbejdet
12:00 – Afslutning og mulighed for at netværke og spise frokost
13:00 – Brøndby IF – Fortuna Hjørring på bane 2

Lyder det som et interessant arrangement for jeres klub, så kan tilmeldingen til dagen foretages på mail til Steen Jølnæs på sj@brondby.com