Cecilie Christensen fik sikret Fortuna Hjørring en sejr i U18 DM

0
1542

Lørdag eftermiddag bød på to kampe i U18 DM-ligaen, hvor Fortuna Hjørring mødte IF Lyseng og B93 mødte Varde. I Hjørring var det især ungdomslandsholdsspilleren Cecilie Christensen, der fik udmærket sig, da hun blev matchvinder og sikrede Fortuna Hjørring en sejr med sine to mål. Læs om kampene her:  

Af Andrea Signe Trolle

Der var kun to kampe på programmet i U18 DM-ligaen lørdag eftermiddag, men det var til gengæld også et par interessante af slagsen. I toppen af rækken var det Fortuna Hjørring, der tog imod IF Lyseng, mens der var bundopgør mellem B93 og Varde.

I Hjørring havde ungdomslandsholdsspilleren Cecilie Christensen fået strammet støvlerne forud for kampen – hun fik i hvert fald bevist sit værd, da hun sikrede Fortuna Hjørring en sejr på 2-0 over IF Lyseng med sine to mål i det 9’ minut og det 80’ minut.

Varde var taget en tur til Sjælland for at møde B93, men det blev ikke til den helt sjove bustur hjem, da Varde måtte se sig besejret 3-1 efter kampens sidste fløjt. Søndag eftermiddag er der tre U18 DM kampe på programmet. Her spiller KoldingQ mod Brøndby IF, Team OdenseQ mod BSF og FC Thy Piger – Skyum mod Vildbjerg.