Odense Q sejrede over VSK Aarhus

0
843

Lørdag var Odense Q, der stadig jagtede de første point i slutspillet, på besøg i det jyske, hvor modstanderen hed VSK Aarhus, der er på jagt efter bronzemedaljer. Hvis der skulle holdes liv i den drøm, så var der ikke plads til pointtab lørdag, men udeholdet fra Fyn ville det anderledes.

Af Martin Vestergaard Jensen

Lørdag kl. 13 blev der fløjtet op, da Odense Q gæstede VSK Aarhus. Fynboerne havde tabt de første tre kampe i slutspillet efter nogle tætte opgør, og de indtog derfor en sidsteplads i slutspillet. Hjemmeholdet VSK Aarhus indtog inden runden en fjerdeplads, og hvis de skulle holde liv i håbet om medaljer, så var der ikke råd til pointtab lørdag.

Kampen startede med en høj intensitet. Cecilie Struck modtog et gult kort efter allerede 2 minutter, mens hun tre minutter senere måtte lade sig udskifte.

Det lignede en 0-0 ved pausen i Aarhus, men Britta Olsen dukkede op i overtiden på første halvleg og bragte gæsterne fra Odense foran med 1-0.

Odense Q kom også bedst ud til anden halvleg, og allerede efter tre minutter bragte Marie Maj Madsen gæsterne foran 2-0.

Herefter havde VSK travlt, hvis de skulle vende det truende nederlag. Selvom der blev lagt pres på, så lykkedes det først Kathrine Spanner i det 81. minut at reducere til 1-2. Herefter satsede hjemmeholdet, men det resulterede i, at Laura Petersen afgjorde kampen til 3-1 i det 85. minut, og hun sikrede dermed Odense Q deres første sejr i slutspillet.

I den anden kamp der blev spillet lørdag vandt Kolding Q overraskende med hele 4-1 over Brøndby. Dermed betyder nederlaget til VSK Aarhus, at de ryger ned på en femteplads med fem point op til BSF, der søndag spiller imod Fortuna Hjørring.

Nu er der en lille pause i slutspillet, men næste kamp for Odense Q er imod Kolding Q d. 5. maj, mens VSK Aarhus samme dag skal et smut til sjælland, hvor de skal i direkte duel med BSF.